Apple WWDC 2020: cara menonton strim langsung, iOS 14, watchOS 7, macOS dan banyak lagi pengumuman

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Apple WWDC 2020

Persidangan Pembangun Seluruh Dunia Apple (WWDC) 2020 bersedia untuk berlangsung sebagai acara dalam talian sahaja pada 22 Jun. Syarikat itu dijangka membuat pengumuman perisian dan perkakasan baharu pada acara tersebut. Selain itu, WWDC tahun ini akan ditonton secara percuma untuk semua di halaman utama Apple, apl Acara Apple di Apple TV dan tapak web dan apl pembangun Apple. Anda boleh menonton strim langsung Apple WWDC 2020 di bawah:

Acara bermula pada 10 PG PDT (10:30 PTG IST / 1 PTG. ET / 5 PTG GMT / 23 Jun pada 3 PG AEST). Ia akan berlangsung sehingga 26 Jun.

Kebocoran dan khabar angin mencadangkan bahawa Apple akan mempersembahkan versi baharu iOS,iPadOS,macOS,tvOS danwatchOS. Syarikat itu juga dikatakan akan mengumumkan iMac baharu, Apple TV 4K, dan Apple AirTags.

iOS 14 berkemungkinan meningkatkan ciri berbilang tugas, membawa reka letak baharu untuk skrin utama, merombak apl realiti tambahan untuk iPhone. Lebih-lebih lagi, ia dikatakan akan ditukar nama kepada ‘iPhoneOS’.

Apple WWDC 2020

Selanjutnya, Apple dikhabarkan akan mengumumkan peralihan besar untuk komputer Mac pada acara WWDC 2020nya. Ia boleh melancarkan Mac pertama yang dikuasakan oleh chipset berasaskan ARM. Langkah itu dikatakan membolehkan syarikat itu membuat komputer riba yang lebih nipis dengan hayat bateri yang lebih baik dan kipas penyejuk yang lebih senyap. Perpindahan itu telah dikhabarkan selama bertahun-tahun. Selain itu, ia mungkin memberi kami segar semula aniMac dengan reka bentuk baharu, cip keselamatan T2 dan GPU AMD Navi.

Selain itu, Apple dilaporkan bersedia untuk melancarkan Apple Tag, yang dikatakan sebagai penjejak Bluetooth fizikal kecil yang boleh membantu pengguna iPhone menjejaki barangan peribadi mereka seperti beg bagasi, dompet, dan beg galas. Syarikat itu juga mungkin mengumumkan fon kepala atas telinga.

Gergasi Cupertino juga boleh mengumumkan Apple TV 4K baharu dengan cip A12X. Ia mungkin datang dalam model 64GB dan 128GB. Selain daripada pengumuman ini, kami menjangkakan beberapa lagi kejutan daripada Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *