Apple Watch Series 7 boleh menampilkan cip dua muka

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Apple Watch Siri 7 jon prosser putih

Apple Watch telah menjadi lebih baik dan lebih baik setiap tahun, dengan ciri yang lebih maju ditambah dalam setiap lelaran baharu. Menurut laporan baharu, model Apple Watch generasi seterusnya boleh menampilkan cip dua muka, yang boleh memberi lebih banyak ruang untuk komponen perkakasan lain, serta bateri yang lebih besar.

Menurut laporan oleh DigiTimes, diakses oleh MacRumors, Apple Watch Series 7 generasi seterusnya boleh datang dengan teknologi dua muka yang membolehkan modul dan cip diperkecilkan, menjadikannya lebih kecil, berpotensi lebih cekap. Teknologi ASE juga telah mengesahkan Sistem-dalam-Pakej (SiP) dua belah di tapak webnya, bermakna kami mungkin hampir melihat cip S7 dua sisi yang lebih kecil dalam peranti Apple Watch baharu.

Di samping Apple Watch Series 7, ciri pemantauan glukosa darah baharu dikhabarkan akan datang ke Apple Watch, walaupun ini sangat canggih sehingga tidak mungkin untuk mencapai siri tahun ini. Mengenai apa lagi yang kami jangkakan dalam Apple Watch baharu, ia adalah reka bentuk serba baharu dengan tepi rata, kemungkinan paparan bersaiz sama, walaupun ia berkemungkinan mempunyai panel yang lebih baik, bateri yang lebih besar, pengukuran paras alkohol dalam darah.

Walaupun kami tidak mempunyai sebarang tarikh rasmi yang ditetapkan untuk Apple Watch Series 7, kami menjangkakan ia akan disiarkan pada pertengahan September 2021, boleh didapati di kedai sekitar penghujung September. Bagi kos, Siri 7 dijangka berharga sebagai Siri 6, bermula pada $399 untuk versi standard 40mm. Kami juga telah mengumpulkan semua khabar angin dan butiran untuk anda di satu tempat, sekiranya anda ingin melawat artikel kami.

Apakah pendapat anda tentang cip dua muka baharu dalam peranti Apple Watch Series 7 baharu? Apakah penderia baharu lain yang anda ingin lihat dalam jam tangan pintar baharu? Beritahu kami pendapat anda dalam ulasan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *