Apple Music kini tersedia pada TV pintar LG

Apple Music telah mula diperkenalkan pada set TV pintar LG. Penambahan perkhidmatan Apple lain datang selepas pengumuman Apple TV+ percuma tiga bulan untuk pembelian TV Pintar LG terpilih sehingga 13 Februari 2022. Baru-baru ini, perkhidmatan penstriman muzik telah dilancarkan pada PlayStation 5 yang memberikan akses kepada 90 juta lagu, senarai main , dan video dalam kualiti 4K.

Seperti huraian di LG Smart TV App Store, pelanggan Apple Music akan dapat menikmati pustaka muzik lengkap pada perkhidmatan dengan lirik masa nyata untuk menyanyi bersama-sama untuk malam karaoke bersama keluarga dan rakan. Walau bagaimanapun, nampaknya set TV Pintar LG tidak menyokong audio Spatial dan audio tanpa kehilangan HiFi pada perkhidmatan muzik. Berikut ialah semua ciri yang disokong pada set TV Pintar LG:

Pada acara Oktober, gergasi teknologi Cupertino mengumumkan Pelan Suara baharu yang dikuasakan oleh Siri dengan yuran bulanan ekonomi sebanyak $4.99. Pemilik TV pintar LG boleh memuat turun apl Apple Music daripada Gedung Apl TV pintar LG secara percuma dan membeli langganan bulanannya dengan harga $9.99.

Baca Lagi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *