Apple iPad Pro mendatar, kebocoran mencadangkan

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Logo mendatar iPad Pro dan peletakan kamera

iPad generasi semasa meletakkan kamera di atas, dalam kedudukan menegak. Ini bermakna peranti berada di luar sisi apabila anda berada dalam mod landskap semasa panggilan persidangan, dan ia mungkin tidak kelihatan terbaik, dan ia boleh ditutup dengan mudah oleh tangan dan jari. Kebocoran baharu menunjukkan bahawa tablet iPad Pro masa hadapan mungkin diletakkan secara mendatar secara lalai, dan mungkin juga meletakkan kamera di sisi.

Kebocoran baharu oleh Dylandkt mencadangkan logo Apple di bahagian belakang boleh diletakkan secara mendatar di bahagian belakang peranti, dan mod landskap boleh menjadi lalai baharu pada peranti iPad Pro. Ia masih belum disahkan sama ada mod lalai baharu ini akan datang kepada peranti iPad Pro sedia ada.

Dylandkt menyiarkan perkara berikut di Twitter:

“Ipad Pro masa depan akan menampilkan peletakan kamera mendatar dan logo Apple yang diletakkan mendatar di bahagian belakang. Apple akan menjadikan mod landskap sebagai lalai untuk penggunaan iPad Pro. Saya belum mengesahkan sama ada model generasi akan datang akan mempunyai ciri ini tetapi ia berada dalam berfungsi.”

Secara peribadi, saya hanya menggunakan iPad yang lebih lama untuk beberapa minggu untuk tujuan ujian, tetapi peletakan dan kedudukan kamera baharu akan sangat masuk akal, terutamanya pada model Pro yang lebih besar dan pada mini iPad baharu dengan bezel yang lebih kecil. Apabila membaca dan sebagainya, peranti boleh dengan mudah diputar secara menegak untuk membaca dengan lebih selesa, dan semasa menyemak imbas atau berbilang tugas, ia boleh digunakan dalam mod landskap untuk melihat lebih banyak pada skrin sekali gus.

Seperti yang sedia ada, tiada apa-apa yang ditetapkan, dan kami mungkin perlu menunggu seketika untuk melihat lebih banyak kebocoran yang mengesahkan sama ada ini benar-benar menjadi “ciri” pada model yang lebih baharu dan sama ada ia akan turut tersedia pada peranti semasa yang lebih lama. Dylan hanya menyebut siri iPad Pro pada masa ini, dan tiada maklumat sama ada iPad mini yang baru diumumkan atau iPad Air akan menerima “naik taraf” sedemikian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *