Apple Fitness+ mendapat latihan pilates dan ski baharu dengan watchOS 8, iOS 15 dan tvOS 15

Pada acara ‘California streaming’, Apple Fitness+ menerima beberapa kemas kini dengan senaman baharu dan panduan pengantaraan serba baharu untuk menyediakan rangkaian program kesihatan yang lebih pelbagai untuk pengguna. Dibina di sekitar Apple Watch, perkhidmatan langganan juga akan tersedia di kawasan baharu.

Menjelang 27 September, latihan dan program baharu berikut akan tersedia pada perkhidmatan tersebut.

Menjelang akhir tahun 2021, Apple Fitness+ akan tersedia di lima belas negara baharu dalam bahasa Inggeris dengan sokongan untuk sari kata dalam enam bahasa.

Tambahan pula, Fitness+ akan menambah pada siri Artist Spotlight yang popular dengan “latihan baharu yang menampilkan muzik Billie Eilish, Calvin Harris, Imagine Dragons dan Nicki Minaj.” Perkhidmatan senaman di rumah, Apple Fitness+ menawarkan 11 jenis senaman termasuk Kekuatan, Yoga, Berjalan, Treadmill, Tarian, HIIT dan banyak lagi dengan sesi senaman dari 5 hingga 45 minit. Dengan sokongan merentas peranti, pelanggan boleh kekal bermotivasi dengan metrik masa nyata pada skrin Apple Watch, iPhone, iPad dan Apple TV mereka.

Perkhidmatan ini tersedia dengan harga $9.99 sebulan dan $79.99 setahun dengan percubaan percuma selama 30 hari dan disertakan dengan percubaan percuma selama 3 bulan dengan pembelian Apple Watch. Langganan Apple Fitness+ boleh dikongsi dengan sehingga 5 ahli keluarga. Ia juga boleh dibeli dengan pakej perkhidmatan Apple One. Pada masa ini, perkhidmatan itu tidak disokong di seluruh dunia dan Apple secara beransur-ansur dikeluarkan di negara baharu. Klik di sini untuk menyemak sama ada perkhidmatan itu tersedia di wilayah anda.

Baca Lagi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *