Apple boleh melancarkan 2 MacBook baharu dengan paparan LED mini pada 2021

Dengan berapa banyak khabar angin tentang epal produk yang akan menampilkan paparan LED mini pada tahun 2021, anda mungkin mula berfikir ia akan menjadi nyata. Lebih-lebih lagi apabila sumbernya adalah penganalisis industri, yang mendakwa bahawa akan ada dua MacBook dengan paparan LED mini tahun depan.

Ini bukan kali pertama kami mendengar khabar angin seperti itu, kerana ia pertama kali muncul pada Mac awal tahun ini. Tetapi menurut Wccftech, Kuo Ming-Chi (TFI Securities) telah mendakwa bahawa akan ada bukan hanya satu tetapi sejumlah dua model MacBook Pro baharu tahun depan. Lebih penting lagi, model baharu itu didakwa akan menampilkan faktor bentuk baharu, reka bentuk dan disertakan dengan paparan LED mini. Ini sepatutnya dilancarkan pada Q4 2021, yang merupakan tetingkap pelancaran yang serupa dengan Mac berkuasa Apple M1 tahun ini.

Selain MacBook Pro baharu, akan terdapat pelbagai peranti Apple lain yang menampilkan paparan LED mini tahun depan. Untuk satu, akan ada MacBook Air yang lebih berpatutan akan datang pada 2022, menurut Kuo. Terdapat juga model iPad dan iPad Pro baharu yang menggunakan teknologi itu, dijangka dilancarkan pada separuh pertama 2021.

Agak menarik untuk melihat Apple begitu melabur dalam pembangunan produk dengan paparan LED mini. Apa yang anda fikir adalah sebab utama untuk ini? Beritahu kami dalam ulasan dan nantikan TechNave untuk lebih banyak berita seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *