Apple akan melancarkan AirPod Pro 2 pada Q3, 2021 – Kebocoran

Apple baru-baru ini menaik taraf fon kepala wayarles peringkat permulaannya dengan melancarkan AirPod 3 yang direka bentuk semula dengan ciri baharu dan bateri yang lebih panjang. Kini, syarikat itu dijangka menaik taraf AirPod Pro yang lebih tinggi tetapi terdapat sedikit maklumat mengenai masa pelancaran tepat mereka.

Kebocoran baharu oleh @FronTron mendakwa bahawa gergasi teknologi Cupertino akan melancarkan AirPods Pro 2 generasi akan datang pada suku ketiga 2022, yang bermula dari 1 Julai dan berakhir pada 30 September. Ini bermakna, Apple mungkin memperkenalkan AirPod Pro generasi akan datang pada acara September dengan iPhone generasi akan datang.

Pembocor itu mendakwa bahawa maklumat mengenai AirPod Pro 2 generasi akan datang datang terus daripada sumber rantaian bekalan. walaupun @FronTron tidak mempunyai rekod yang baik, pembocor itu meramalkan dengan tepat tarikh keluaran AirPod 3 baharu dan turut berkongsi maklumat tentang AirPod Pro 2 sebelum penganalisis teknologi terkenal, semuanya berdasarkan intel daripada sumber yang sama.

AirPods 3:
– 2021 S3 鉁匋/p>

AirPods Pro 2:
– Sekurang-kurangnya 2022 Q2 鉂嶞br />鉃★笍 Ditukar kepada 2022 Q3 https://t.co/YaP39JoC0t

— Tron 鉂 (@FrontTron) 12 November 2021

Imej yang didakwa bagi fon telinga canggih baharu mendedahkan bahawa ia akan disertakan dengan sarung pengecas yang direka bentuk semula, fon telinga dan kedua-dua komponen akan dihantar dengan sokongan Cari Saya yang dijalankan pada kemas kini iOS 16 akan datang. Selain itu, kes pengecas akan dilengkapi dengan pembesar suara untuk memainkan bunyi supaya pemilik dapat mengesannya.

Dalam fon telinga, Apple akan menggantikan penderia optik dengan penderia pengesanan kulit seperti dalam AirPods 3 supaya kedua-dua AirPods boleh mengesan peletakan dalam telinga dan menekan pada batang. Berita itu juga menafikan dakwaan oleh Mark Gurman bahawa AirPods tidak akan berpunca. Seorang lagi pembocor @Mr. White melaporkan bahawa Apple mungkin menawarkan AirPods Pro 2 dalam dua saiz berbeza. Dia berkongsi imej perumah SoC untuk pemproses H1 dalam dua saiz berbeza.

Baca Lagi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *