Aplikasi Pratonton Skype kini tersedia untuk pengguna Xbox One Alpha Ring

Sudah lama sejak Microsoft mengumumkan bahawa mereka sedang berusaha untuk membawa aplikasi Pratonton Skype pada Xbox satu. Dan kini akhirnya ia di sini.

Microsoft sedang melancarkan aplikasi Pratonton Skype untuk pengguna Xbox One dalam Alpha Ring, Sudah tentu apl itu mungkin mempunyai pepijat dan ia mungkin ranap kerana ia bukan versi akhir apl itu. Ia adalah versi beta apl itu.

Kami telah diberitahu bahawa Microsoft mengalihkan apl Pratonton Skype UWP dan menjadikannya tersedia untuk pengguna Xbox One. Memandangkan apl dialihkan maka sesetengah pengguna mungkin menghadapi masalah dalam menavigasi. Tetapi diharapkan syarikat akan mengusahakannya dalam kemas kini yang akan datang dan memberikan pengalaman lancar yang mudah kepada pengguna.

Sekiranya anda tertanya-tanya apl itu tidak membawa salah satu ciri yang paling teruja Overlay Kompak. Tetapi apl itu sudah ada dalam pasukan Akan datang senarai.

Jika anda berada dalam Xbox One Alpha Ring dan ingin mendapatkan apl Pratonton Skype maka cari sahaja di Gedung Windows dan pasang apl itu. Pastikan anda telah memasang binaan pratonton terkini supaya apl boleh berprestasi lebih dipercayai.

Ikuti perkembangan Windows Latest untuk lebih banyak kemas kini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *