Aplikasi Mel Windows 10 menerima penambahbaikan Reka Bentuk Fasih baharu

Kemas Kini Windows 10 April 2018 adalah buggy pada beberapa perkakasan dan ia telah menyusahkan untuk beberapa ketika sekarang. Microsoft baru-baru ini menemui pepijat dalam SSD Intel dan syarikat itu kini telah menyedari bahawa pepijat juga menjejaskan peranti yang dilengkapi dengan SSD Toshiba. Syarikat itu bekerjasama dengan Toshiba dan pembetulannya akan digunakan dalam beberapa minggu akan datang.

Sementara itu, Microsoft telah menyekat Kemas Kini Windows 10 April 2018 pada PC dengan SSD Toshiba yang terjejas. Microsoft mengesahkan bahawa PC yang menjalankan Kemas Kini Windows 10 April 2018 dengan SSD Toshiba boleh melihat hayat bateri yang lebih rendah dan ia mungkin mengalami isu lain.

PC yang dilengkapi dengan SSD Toshiba juga boleh melihat prestasi yang merosot dan isu serupa selepas memasang Kemas Kini Windows 10 April 2018. Pepijat hanya menjejaskan Toshiba XG4 Series, Toshiba XG5 Series dan Toshiba BG3 SSDs.

Seperti yang dinyatakan di atas, Microsoft dan Toshiba sedang bekerjasama untuk mengenal pasti pepijat dan pembetulan boleh digunakan tidak lama lagi. Microsoft juga menyekat Kemas Kini Windows 10 April 2018 pada peranti sedemikian untuk mengelakkan pepijat berleluasa.

Microsoft tidak mengetahui sebarang isu sebegitu dalam model SSD lain daripada Toshiba, jadi isu yang sama mungkin tidak menjejaskan model SSD lain daripada syarikat itu.

“Microsoft bekerjasama dengan rakan kongsi OEM dan Toshiba untuk mengenal pasti dan menyekat peranti dengan Toshiba XG5 Series atau Toshiba BG3 Series solid state disk (SSD) daripada memasang Kemas Kini April 2018 disebabkan ketidakserasian yang diketahui yang mungkin menyebabkan masalah prestasi bateri,” jelas syarikat itu. .

Microsoft belum menerbitkan sebarang penyelesaian untuk menangani isu bateri dan prestasi. Jika anda telah meningkatkan PC anda kepada versi terkini Windows 10 dan peranti anda terjejas oleh pepijat ini maka anda mungkin perlu kembali ke versi Windows 10 sebelumnya.

Microsoft mungkin mengambil masa beberapa minggu untuk menyampaikan prestasi sempurna dalam kemas kini April, dan sekiranya anda mengalami isu yang sama, berikut ialah cara anda boleh mengalih keluar kemas kini dan menurunkan taraf peranti anda kepada versi OS sebelumnya.

Nasib baik, Microsoft sedang bekerjasama dengan Toshiba untuk menangani isu yang dilaporkan dan pembetulan akan disertakan dalam kemas kini kumulatif seterusnya.

Bilakah Microsoft akan mengetahui bahawa Sistem Pengendalian Windows 10 mereka Leceh…Sentiasa telah menyedut dan Sentiasa akan Menghisap…Saya lebih suka menjalankan Windows Vista di mana Semua orang menganggap ia adalah yang paling teruk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *