Aplikasi Groove Music Windows 10 Mobile akan menerima kemas kini utama tidak lama lagi

Jika anda ingin menjalankan apl Android pada PC anda tanpa memasang emulator, pilihan terbaik ialah dengan dwi but Windows 10 dan Android. Ia memakan masa tetapi pengalaman keseluruhannya jauh lebih baik daripada menggunakan emulator Android. Dwi but Android dan Windows 10 akan membenarkan anda menggunakan kedua-dua sistem pengendalian pada PC yang sama. Dalam artikel ini, anda akan mempelajari kaedah untuk dwi but Windows 10 dan Android pada PC yang sama.

Kelebihan utama ialah anda akan mendapat versi penuh Android pada PC anda dan anda juga boleh menggunakan Windows 10. Sebaliknya, emulator membolehkan anda menjalankan apl Android dan prestasinya tidak setanding. Tambahan pula, tidak semua apl boleh dijalankan dalam emulator kerana beberapa batasan.

Ia tidak semudah memasang emulator Android. Untuk Dwi but, anda perlu memasang Android pada cakera keras. Windows 10 sepatutnya menjadi OS utama dan ia akan diprapasang pada mana-mana pemacu keras lain. Pada menu but, anda akan melihat pilihan untuk memilih OS setiap kali anda akan menghidupkan PC.

Anda mempunyai dua cara untuk dwi but Windows 10 dan Android; Remix OS dan Android-x86. Kedua-duanya adalah pilihan yang baik, tetapi Remix OS lebih baik daripada Android-x86 walaupun ia telah dihentikan oleh Jide.

Remix OS adalah berdasarkan Android-x86 port x86 sistem pengendalian Android dan ia tersedia secara percuma. Mari belajar kaedah untuk dwi but Windows 10 dan Remix OS (Android).

Jika anda tidak suka Remix OS, anda boleh menggunakan Android-x86 untuk memasang Android pada PC Windows 10 anda. Ia pada asasnya adalah Android stok yang membolehkan anda memasang tema dan aplikasi pilihan anda, anda tidak terkunci kepada apa-apa, tidak seperti Remix OS.

Malangnya, tidak semua peranti disokong oleh Android-x86, anda boleh mencari senarai peranti yang disokong di sini.

saya mahu dual boot android x86 dengan win 10 saya takut saya mungkin kehilangan tingkap ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *