Apl Watch Keypad menambah pendail telefon pada Apple Watch

Apple Watch mungkin jam tangan pintar yang paling berfungsi sepenuhnya di luar sana, namun ia terlepas sedikit ciri yang mungkin tidak diperhatikan oleh kebanyakan pengguna. Walaupun anda boleh mendail nombor dan kenalan terbaharu daripada Jam Tangan anda, anda tidak boleh mendail nombor atau teks orang atau tiada dalam buku alamat anda. Watch Keypad membetulkannya dengan memasukkan pendail lengkap ke Apple Watch.

Aplikasi ini, yang dibangunkan oleh seorang yang berumur 14 tahun, menjadikan Apple Watch anda sebagai telefon yang lengkap. Menggunakan aplikasi, anda boleh memasukkan sebarang nombor dan mendailnya menghantar mesej teks kepadanya, melalui aplikasi pemesejan bina dalam Apple Watch. Apl ini menunjukkan paparan pendail yang lebih ringkas secara lalai dan sentuhan paksa memaparkan papan kekunci simbol dengan simbol tambah, cincang dan bintang.

Panggilan dan mesej terkini disegerakkan ke iPhone, walaupun ia juga boleh dilihat daripada apl terbina dalam pada Apple Watch. Ia adalah aplikasi yang sangat berguna untuk dimiliki jika anda membuat banyak panggilan daripada Apple Watch anda. Kami mengesyorkan mempunyai set kepala Bluetooth untuk panggilan kerana pembesar suara Apple Watch menjadi berguna dalam persekitaran yang bising.

Watch Keypad tersedia dengan harga $0.99 daripada App Store.

Muat turun Watch Keypad untuk Apple Watch

Baca seterusnya:Senarai WatchOS 2 apl pihak ketiga asli dengan sokongan untuk komplikasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *