Apl Tweetium Twitter untuk Windows 10 menerima sokongan 280 aksara dalam kemas kini terkini

Thomson Reuters dalam senarai baharunya untuk Top 100 Global Technology Leaders mengesahkan bahawa Microsoft telah mengambil tempat utama mengatasi Apple dan Google untuk menjadi Peneraju Teknologi Nombor 1 Dunia.

Microsoft diikuti oleh Intel dan Cisco dengan Apple dan IBM juga mencapai senarai 10 Teratas peneraju teknologi Nombor 1. Thomson Reuters menganalisis banyak penunjuk prestasi berdasarkan penanda aras seperti kewangan, pengurusan, risiko, pematuhan undang-undang sebelum mencipta senarai 10 pemimpin Teknologi Teratas.

Hasil Microsoft dalam produktiviti dan proses perniagaan menunjukkan peningkatan sebanyak 28% pada suku terbaharu untuk mencapai $8.2 bilion dengan sokongan daripada produk komersial Office yang meningkat pada 10%. Bidang lain ialah Redmond Giant telah menunjukkan prestasi yang baik pada suku terkini ialah Intelligent Cloud yang meningkat sebanyak 14% dan produk pelayan menunjukkan pertumbuhan sebanyak 17%.

Syarikat itu juga telah mengambil kira keyakinan pelabur terhadap syarikat mereka bersama dengan tanggungjawab sosial terhadap pelanggannya, reputasi syarikat di kalangan dunia teknikal dan pelanggannya.

Semua perkara di atas telah diambil kira oleh Thomson Reuters sebelum tiba di kedudukan Nombor 1 dan mengisytiharkan Microsoft sebagai Peneraju Teknologi Nombor 1 Dunia menewaskan pesaingnya Apple dan Google ke tempat teratas.

tarikh padang golf.

Tweetium ialah apl Twitter pihak ketiga yang tersedia untuk Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Apl ini setanding dengan apl Twitter pada iOS dan Android dan kaya dengan ciri berbanding apl Twitter rasmi pada Windows.

Aplikasi Tweetium kini menerima kemas kini utama untuk pengguna Windows 10 PC dan Mudah Alih. Kemas kini terkini kepada aplikasi pihak ketiga disertakan dengan sokongan untuk 280 aksara. Had aksara telah dinaikkan oleh Twitter suatu ketika dahulu untuk aplikasinya pada semua platform kecuali Windows yang masih mempunyai had 140 aksara.

Dengan peningkatan dalam had aksara, pengguna kini boleh menulis tweet yang panjang dengan semua butiran dan menyiarkannya sekali gus daripada menyiarkan dua tweet berasingan seperti yang berlaku sebelum ini dengan aplikasi Tweetium menyokong had 140 aksara.

Apl Tweetium ialah apl berbayar yang tersedia pada harga $2.99 ​​dan menyokong kebanyakan ciri yang tersedia untuk apl Twitter rasmi. Aplikasi ini tersedia untuk pengguna Windows 10 sebagai aplikasi Universal pada HoloLens, PC dan Mudah Alih.

Kemas kini terkini untuk apl Tweetium tersedia untuk dimuat turun di Gedung Microsoft dan jika anda pengguna Tweetium maka anda boleh mendapatkan kemas kini terkini dengan mengklik pautan di bawah.

Muat turun aplikasi Tweetium untuk Windows

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *