Apl Speedtest Ookla kini tersedia di kedai Windows 10 Mobile

Pada suku Pertama tahun ini, Microsoft hanya menjual Windows Phone bernilai $5 Juta dan syarikat itu berkata bahawa ia akan menutup perniagaan perkakasannya sebelum penghujung tahun fiskal ini bermakna penghujung Bulan Depan.

Oleh itu syarikat itu telah menggugurkan separuh daripada penyenaraian Gedung Windows Phone daripada Gedung Microsoft AS. Syarikat itu juga telah mengeluarkan Lumia 640 XL yang tidak berkunci, Lumia 650 dan 950 Tidak Berkunci selain daripada peranti lain seperti Jade Primo Acer.

7 telefon yang disenaraikan di Gedung Windows bukanlah kesemuanya yang merupakan peranti yang disokong sama ada. Di bawah ialah senarai Peranti yang disenaraikan di Gedung Microsoft AS.

Daripada 7 peranti itu, Lumia 735 adalah yang ganjil dalam senarai itu. Satu-satunya peranti yang tidak lagi disokong dan juga tiada dalam stok. Tetapi jika pengguna berminat maka mereka boleh membeli telefon daripada pembawa AT&T.

Daripada Telefon yang disenaraikan di atas, ia mengecewakan untuk melihat Lumia 650 tidak tersedia kerana ia adalah yang terakhir daripada Lumia yang telah dilancarkan oleh syarikat sebelum menghentikan pengeluaran peranti Lumia.

Kita boleh mengandaikan bahawa semua Lumia yang disenaraikan di atas akan hilang dalam satu setengah bulan akan datang dan peranti seperti Alcatel dan telefon utama HP mungkin tersedia untuk pembelian melalui Microsoft US Store.

Sebagai balasan kepada yang kekal.

kini ia adalah apl UWP dan dahulunya ialah apl Windows Phone 8.1, kini PC dan Mudah Alih mempunyai kod dan antara muka yang sama

Adakah ini gurauan? Aplikasi itu ada pada telefon saya selama berbulan-bulan sekarang. Sebagai balasan kepada Alfred Soyemi.

kini ia adalah apl UWP dan dahulunya ialah apl Windows Phone 8.1, kini PC dan Mudah Alih mempunyai kod dan antara muka yang sama

Aplikasi ini telah lama menjadi mudah alih windows 10 yang saya miliki, adakah sesuatu yang saya hilang daripada artikel ini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *