Apl & Permainan Android Terbaik (Mac 2020)

Gedung Google Play penuh dengan apl hebat yang boleh membantu anda dengan tugasan atau sekadar membantu anda berehat dan berehat dengan permainan yang menarik. Artikel ini menyatukan Apl dan Permainan yang kami serlahkan untuk bulan Februari. Tatal untuk mencari beberapa pilihan baharu yang kami rasa anda akan nikmati!

Beta Maniac – Kehidupan penguji beta

Penerangan: Beta Maniac ialah alat yang hebat untuk pengguna Android yang mencabar yang ingin mencuba keluaran terbaharu apl kegemaran mereka. Apl mengimbas peranti anda secara berkala dan memaklumkan anda apabila versi beta baharu tersedia. Anda boleh melanggan dan mengurus langganan anda secara langsung daripada apl dengan mudah.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.8/5

  Pemasangan: 10K

Pasang Beta Maniak

Knewz: Apl Berita Tempatan & Dunia

Penerangan: Knewz ialah apl agregator berita serba baharu untuk mereka yang mencari kewartawanan yang tidak berat sebelah, dipercayai, benar dan berkualiti. Semua cerita Knewz dipersembahkan kepada anda selepas kandungan disemak dan dinilai secara kritis untuk memastikan ia memberikan keseimbangan liputan dan konteks.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 3.9/5

  Pemasangan: 5,000+

Pasang Knowz

Kalkulator Napkin dan Notepad

Penerangan: Napkin ialah apl yang unik tetapi berguna. Fikirkannya sebagai persilangan antara kalkulator dan hamparan. Masukkan teks dan jika perlu, nilai yang berkaitan. Setelah semuanya dimasukkan, taipkan formula matematik yang anda mahu Napkin untuk dilengkapkan. Mod terang dan gelap disertakan dalam apl.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: 4.7/5

  Pemasangan: 100+

Pasang Kalkulator Napkin

Kod Skrin – Pemindahan Fail Luar Talian

Penerangan: Kod skrin membolehkan anda berkongsi fail dengan cepat antara rakan dan keluarga. kod skrin adalah serupa dengan kod QR tetapi mengandungi lebih banyak maklumat dan membolehkan anda memindahkan data dengan mudah tanpa perlu mengkonfigurasi NFC, Wifi atau kaedah lain yang biasa digunakan untuk memindahkan data antara peranti. Kod skrin boleh memindahkan banyak jenis fail, tetapi kelajuan pemindahan boleh berbeza-beza. Ia paling sesuai digunakan untuk dokumen.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.4/5

  Pemasangan: 100+

Pasang Kod skrin

Tatal: Internet yang lebih baik

Penerangan: Dua kali lebih pantas, 80% kurang penjejak, tiada iklan yang mengganggu. Apl Scroll membuka kunci pengalaman yang pantas, bersih dan bebas iklan di semakin banyak tapak. Tatal berfungsi merentasi Safari, Firefox, Chrome dan banyak penyemak imbas dalam apl lain termasuk Facebook, Twitter, Reddit dan Flipboard. Tapak bebas iklan termasuk The Atlantic, USA Today, BuzzFeed, Vox, The Verge, Business Insider, Slate, Salon dan ratusan yang lain.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.6/5

  Pemasangan: 1,000+

Pasang Tatal: Internet yang lebih baik

Roda Bahagia

Penerangan: Happy Wheels ialah permainan berasaskan web popular yang telah diberi rawatan mudah alih. Anda bermain sebagai salah satu daripada beberapa watak unik termasuk Pembeli Berkesan dan Lelaki Perniagaan masing-masing dengan kaedah pengangkutan mereka sendiri. Perjalanan melalui lebih 60 tahap mengelak pancang, tempuling dan objek lain.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: 4.5

  Pemasangan: 100K

Pasang Roda Bahagia

Percutian Kiki

Penerangan: Percutian Kiki membawa anda ke syurga berangin Pulau Kokoloko dalam pengembaraan terbiar yang menenangkan! Sertai Kiki sambil berkawan dengan penduduk tempatan, meneroka rahsia pulau, mencari percintaan (*wink*wink*) dan menemui dirinya dalam proses itu!

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 500+

Pasang Percutian Kiki

Sihir: ManaStrike

Penerangan: Magic: ManaStrike ialah permainan strategi pertempuran yang ditetapkan dalam tema Magic: The Gathering. Menggunakan warna mana yang biasa digunakan oleh pemain, cipta pasukan anda dan gunakan kad anda secara strategik untuk mengalahkan lawan anda. Panggil Planeswalkers untuk mengubah arus pertempuran dan memanfaatkan kemahiran unik mereka untuk menang. Setiap pertempuran berlangsung hanya beberapa minit dengan permainan peringkat Bermusim tersedia. Bawalah pertempuran!

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: 4.1/5

  Pemasangan: 500K

Pasang Sihir: ManaStrike

MergeCrafter

Penerangan: MergeCrafter ialah permainan teka-teki terbiar yang menggabungkan objek bersama-sama untuk membentuk yang baharu dan menemui item baharu dalam Runaria. Lengkapkan teka-teki yang cukup dan anda boleh membuka kunci biom tambahan dan mekanik permainan. Tiada internet? Tiada masalah, MergeCrafter boleh dimainkan di luar talian. Mula membina hari ini.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 100+

Pasang MergeCrafter

Stickman Trick Soccer

Penerangan: Mari kita tendang bola ke dalam gawang! Perkara yang kelihatan mudah akan menjadi agak mencabar kerana dalam Stickman Trick Soccer anda perlu mencari dan memainkan laluan terbaik yang mungkin untuk ke matlamat yang diliputi oleh pelbagai halangan. Gunakan beberapa daripadanya untuk kelebihan anda seperti trampolin, roda dan mesin angin dan cuba elakkan yang lain seperti pancang, air dan bahan letupan.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.3/5

  Pemasangan: 10K

Pasang Stickman Trick Soccer

Buih Aktiviti – Eksperimen Kesejahteraan Digital

Penerangan: Activity Bubbles ialah cara baharu daripada Google untuk anda melihat dengan cepat kekerapan anda menggunakan telefon anda. Setiap kali anda membuka kunci gelembung aktiviti muncul pada skrin utama anda. Semakin lama anda menggunakan telefon anda, semakin besar gelembungnya. Saya tahu adalah mudah untuk kehilangan jejak masa pada telefon anda jadi ini ialah cara visual yang pantas untuk memberitahu anda jika anda perlu mengunci telefon anda dan berjalan pergi selama beberapa minit.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.0/5

  Pemasangan: 50K

Pasang Gelembung Aktiviti

Github

Penerangan: GitHub ialah platform pembangunan yang diilhamkan oleh cara anda bekerja. Daripada sumber terbuka kepada perniagaan, anda boleh mengehoskan dan menyemak kod, mengurus projek dan membina perisian bersama 40 juta pembangun.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.3/5

  Pemasangan: 10,000+

Pasang GitHub

Perlindungan Panggilan Malwarebytes

Penerangan: Perlindungan Panggilan Malwarebytes membantu menghapuskan panggilan penipuan dan e-mel ke telefon anda. Menggunakan set data besar mereka yang dikenali sebagai nombor buruk dan mesej teks dengan pautan berniat jahat, anda boleh berasa selesa mengetahui apabila panggilan penipuan masuk ke telefon anda.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: Akses Telinga;y

  Pemasangan: 1,000+

Pasang Perlindungan Panggilan Malwarebytes

Pratonton Pelancar Microsoft

Penerangan: Pratonton Pelancar Microsoft memberikan pandangan tentang ciri yang akan datang pada pelancar yang sangat popular. Enjin ini dibina semula dan membenarkan ciri seperti Mod Gelap, Mod Landskap dan banyak peningkatan kelajuan dalam memuatkan halaman. Memandangkan ia adalah binaan pratonton, anda mungkin menghadapi beberapa gelagat apl yang aneh jadi pastikan anda memberi maklum balas kepada pembangun.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 10,000+

Pasang Pratonton Pelancar Microsoft

Nota Steno – penyimpanan nota & penulisan minimalis

Penerangan: Seni tradisional mencatat nota dan menulis dibawakan pada telefon anda melalui reka bentuk yang bersih dan bebas kekacauan untuk menghapuskan setiap gangguan. Kreativiti anda akan melakukan yang lain. Steno ialah aplikasi pencatatan dan penulisan ringan yang berpusat pada minimalisme untuk mengelakkan semua perkara yang tidak perlu dan mengganggu.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 5,000+

  | | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *