Apl Pembuat Kad Jemputan Terbaik untuk iPhone dan iPad pada tahun 2021

Apabila sambutan besar seperti hari lahir dan ulang tahun hampir tiba, kami mula merancang acara itu dengan sempurna lebih awal. Dan setelah perancangan selesai, kami mencari pereka yang boleh mencipta kad jemputan yang kelihatan cantik untuk menjemput semua tetamu ke pesta itu. Baru-baru ini, saya mendapati diri saya berada dalam situasi yang sama di mana saya rasa adalah bijak untuk mendapatkan kad jemputan digital. Selain mengurangkan kos, ia akan membantu saya menghantar jemputan dengan lebih cepat dan lebih mudah. Itulah yang akhirnya mendorong saya untuk menyemak beberapa apl pembuat kad jemputan terbaik untuk iPhone.

嶦vite Pembuat Kad Jemputan Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad

“Evite” adalah lebih daripada sekadar pembuat kad jemputan biasa. Kemuncak apl ini ialah perpustakaan templat pratakrif yang semakin berkembang yang boleh dimuatkan dalam sebarang majlis seperti hari lahir, perkahwinan, ulang tahun dan banyak lagi.

Dengan banyak penyesuaian yang ditawarkan, anda boleh membuat kad jemputan yang cantik dengan menambahkan tajuk acara, masa dan lokasi. Tulis mesej hos dan tambahkan foto yang sesuai untuk memberikan kad anda sentuhan yang lebih peribadi.

Setelah kad jemputan anda sedia, anda boleh menghantarnya melalui e-mel dan juga teks. Lebih-lebih lagi, anda juga akan dapat memerhatikan RSVP dan dapat menyiarkan ulasan.

Harga: Percuma/$12.99 untuk sehingga 15 tetamu

嶤anva Pembuat Kad Jemputan Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad

Jika anda ingin menjadi lebih kreatif, berikan “Canva” pertimbangan yang serius. Sama ada anda ingin membuat foto yang menarik untuk dikongsi pada apl rangkaian sosial kegemaran anda atau membuat jemputan yang kelihatan pro, ia telah membantu anda.

Apa yang meletakkan apl ini di hadapan daripada keluk ialah koleksi lebih 60,000 reka bentuk percuma. Kesemuanya direka dengan mahir dan boleh memenuhi keperluan yang berbeza.

Anda boleh menambah petikan menyentuh pada foto anda untuk lebih memperibadikan. Lebih baik lagi, anda mempunyai pilihan untuk menggunakan beberapa penapis sejuk, memperhalusi kecerahan dan juga menggunakan vignet untuk menjadikan gambar anda kelihatan menyenangkan mata.

Harga: Percuma/$4.99 untuk Images Pro Bulanan

Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad Picthug Invitation Maker

Mencipta kad jemputan yang tampan menjadi tugas yang agak mudah apabila anda mempunyai banyak alat yang sangat berguna untuk bereksperimen. Dengan aplikasi ini, anda mempunyai akses kepada bukan sahaja lebih 1000 templat berkualiti tinggi tetapi juga banyak pilihan penyesuaian.

Gandingkan perpustakaan besar templat dengan lebih daripada 5000 karya seni dan lebih 500 fon dan anda mempunyai alat yang terkemuka. Jadi, tidak kira sama ada anda bercadang untuk membuat kad untuk sambutan hari jadi atau pesta bujang, ia boleh menghadapi tugas itu dengan mengagumkan.

Apl pembuat kad ini juga membolehkan anda menghantar jemputan melalui berbilang medium seperti e-mel, teks dan banyak lagi. Selain itu, ia menjadikannya sangat mudah untuk mengawasi RSVP dengan teliti dan mengurusnya tanpa sebarang kerumitan.

Harga: Percuma/$4.99 langganan mingguan

Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad Pembuat Jemputan

Apabila ia datang untuk mereka bentuk kad yang menarik, yang ini dinilai sangat tinggi. Bagi saya, bahagian terbaik mengenainya ialah fleksibiliti yang ditawarkannya. Kedua-duanya sebagai pereka profesional dan pemula, anda akan benar-benar memuja set alatnya.

Dengan beratus-ratus reka bentuk siap sedia tersedia, mengetahui reka bentuk yang sesuai dengan tema anda adalah agak mudah. Bagi penyesuaian, anda boleh mengawal hampir semua aspek kad anda.

Jadi, sama ada menukar teks, menambah gambar yang sesuai atau meletakkan logo tersuai, ia memastikan kreativiti mempunyai kebebasan yang mencukupi untuk menghasilkan kad jemputan yang kelihatan unik.

Petikan Skrin Apl iPad dan Pembuat Kad Jemputan iPad

Sekiranya anda ingin menggunakan pembuat kad yang sangat mudah, simpan aplikasi ini dalam senarai hajat anda. Saya suka antara muka pengguna yang cukup elegan yang terasa biasa sejak awal.

Selain itu, aplikasi pembuat jemputan ini menawarkan banyak reka bentuk yang direka secara profesional. Anda boleh menggunakan foto, warna gelap dan teks yang memikat untuk menjadikan kad jemputan anda kelihatan comel. Selepas anda mereka bentuk kad, anda boleh memuat turunnya, mencetaknya atau menghantarnya kepada semua rakan anda.

Harga: Percuma

Pembuat Kad Jemputan, Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad ecards

Tidak semua orang mahir mengedit gambar atau mencipta reka bentuk yang menakjubkan, bukan? Dan di sinilah teknik yang mudah digunakan sangat berguna dalam membolehkan anda membuat kad yang sangat berharga.

Saya telah menjumpai apl ini sehingga ke tahap yang terbaik dari segi membuat pembuatan kad dengan mudah dan menawarkan semua alatan yang mudah. Selain itu, ia menyediakan templat untuk pelbagai kategori seperti ucapan perkahwinan, baby shower, bridal shower, sambutan Krismas dan banyak lagi. Oleh itu, memilih yang sesuai dengan majlis istimewa anda dan memberikannya rupa yang elegan tidak sepatutnya menjadi masalah besar.

Harga: Percuma/ $4.99 untuk pek pro bulanan

Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad Pembuat Jemputan Rose Gold

Walaupun Rose Gold bukanlah pembuat kad jemputan yang berciri penuh seperti kebanyakan pesaingnya, ia sudah mencukupi untuk memenuhi jangkaan. Ia mempunyai antara muka yang bersih dan disertakan dengan semua alat penyuntingan yang penting.

Rose Gold menawarkan templat untuk semua majlis jadi bergantung pada jenis acara yang anda rancang, anda akan dengan mudah memilih reka bentuk yang bagus. Anda boleh menambah teks yang cantik dan menggunakan fon mewah untuk menjadikan mesej kelihatan menonjol.

Tambahan pula, terdapat juga pilihan untuk memilih warna yang sesuai dengan tema anda. Memandangkan apl pembuat kad ini tersedia secara percuma, anda boleh meneroka semua ciri tanpa sebarang sekatan.

Harga: Percuma

Petikan Skrin Apl iPhone dan iPad Pembuat Undangan Kad Hari Lahir

Begitu banyak tentang kad ucapan statik? Sekiranya anda mahu jemputan anda menjadi lebih langsung dan ekspresif, anda perlu mencuba kad ucapan video. Saya yakin mereka boleh menarik lebih banyak bola mata dan membolehkan anda menyampaikan mesej dengan lebih elegan.

Tetapi satu-satunya soalan yang mungkin menghantui anda ialah: sama ada anda boleh mencipta kad ucapan video yang menakjubkan? Sudah tentu, anda boleh menyelesaikannya dengan mudah.

Apl ini membolehkan anda menggunakan muzik kegemaran anda, foto yang tidak dapat dilupakan dan video untuk membuat kad yang menarik. Anda juga akan menghiasi kreativiti anda dengan petikan yang hebat atau mesej lidah di pipi.

Harga: Percuma/$5.99 untuk membuka kunci semua ciri

Itu sahaja, kawan-kawan!

Apa pilihan anda?

Memandangkan anda masih perlu membuat senarai semak semua tugasan dan menguruskannya dengan rapi, perhalusi kad digital dengan SEGERA dan hantarkannya kepada semua rakan dan orang tersayang anda. Gunakan pengurus RSVP asli untuk terus berhubung dengan semua tetamu anda.

Tetapi sebelum anda memasuki suasana perayaan, jangan lupa untuk berkongsi pendapat anda tentang aplikasi kegemaran anda. Juga, perkara yang telah meminta perhatian anda pada perkara yang sama.

Anda juga ingin meneroka siaran berikut:

Jika anda suka meneroka pengumpulan apl iOS, pastikan anda kekal berhubung dengan kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *