Apl keluaran posterous untuk Android

Posterous adalah salah satu platform blog paling mudah di luar sana, malah lebih mudah daripada tumblr. Posterous membolehkan anda memblog dari hampir mana-mana OS/penyemak imbas yang anda boleh hantarkan e-mel daripada terima kasih kepada ciri penerbitan e-melnya yang hebat. Tetapi kadangkala, anda sebenarnya menginginkan aplikasi khusus. Posterous telah mengeluarkan apl iPhone suatu masa dahulu dan hari ini, mereka telah mengeluarkan apl Android pertama mereka.

Posterous untuk Android menjadikan perkongsian foto, video atau teks amat mudah. Ia menyokong berbilang blog Posterous termasuk blog peribadi dan kumpulan supaya anda boleh memastikannya dikemas kini dari telefon anda. Tetapan seperti Autopost, pengeteg geo dan privasi tersedia dalam apl mudah alih supaya anda tidak akan menemui apa-apa yang hilang dalam apl ini. Apl posterous malah disepadukan dengan menu kongsi dalam OS Android yang membolehkan anda memilih mana-mana media dan menyiarkannya tanpa meninggalkan apl.

Jika anda rasa ciri ini tidak mencukupi, Posterous telah merancang lebih banyak untuk keluaran akan datang. Ciri seperti pemberitahuan bar tugas dan sokongan untuk Android Live Folder akan tersedia tidak lama lagi serta sokongan jenis fail tambahan, pengalaman membaca yang dipertingkatkan dan ulasan penuh.

Muat turun Posterous daripada Android Market menggunakan Kod QR berikut atau cari sahaja Posterous dalam Android Market:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *