Apl Kaunter Kalori Terbaik untuk iPhone pada tahun 2021

Saya bukan seorang yang gila kecergasan tetapi seperti berpeluh di gim untuk kekal cergas. Untuk memastikan saya berada di jalan yang betul, saya menjejaki beberapa perkara penting seperti berat badan, pengambilan air, kalori dan banyak lagi. Perkara yang membuatkan saya bermotivasi dan juga menawarkan panduan yang betul supaya saya dapat mencapai sasaran ialah jurulatih maya saya. Tidak dapat menekanya lagi? Saya mengambil kesempatan daripada yang paling popular aplikasi kaunter kalori untuk iPhone untuk menyimpan semua kalori yang digunakan dan dibakar di bawah kanta dengan mudah.

Jika anda sedang mencari penyelesaian sehenti untuk mengira kalori, gunakan MyFitnessPal. Jadi, apakah yang membuatkan aplikasi ini menonjol? Sorotan terbesar aplikasi ini ialah sorotan besar lebih daripada enam juta pangkalan data makanan.

Dengan pengimbas kod bar terbina dalam, anda boleh mengimbas kod bar dengan cepat untuk mencatat makanan. Terdapat juga monitor resipi terbina dalam yang membolehkan anda mengimport maklumat resipi item yang anda masak dengan mudah.

Dan terima kasih kepada kaunter kalori canggih, ia cemerlang dalam mengira kalori dengan tepat. Satu lagi ciri yang ketara ialah ia boleh disesuaikan sepenuhnya dan membolehkan anda menjejaki beberapa nutrien seperti lemak, gula, vitamin, serat dan banyak lagi.

Harga: Muat turun percuma

“Hilangkan!” telah lama menjadi salah satu aplikasi kesihatan dan kecergasan yang paling dihargai untuk iOS. Aplikasi ini menawarkan program penurunan berat badan yang lebih berkesan dan membolehkan anda memantau makanan dengan mudah.

Anda akan mengimbas makanan dengan mudah untuk mencatatnya. Satu lagi ciri unik ialah keupayaan untuk bekerja dengan beberapa apl dan penjejak kesihatan. Sebagai contoh, anda boleh menggunakannya dengan penimbang Fitbit, Misfit dan HealthKit.

Ingin mencapai matlamat anda dengan cara yang mencabar? Nah, anda juga mempunyai pilihan untuk mencipta cabaran dengan rakan dan bersaing dengan mereka untuk mencapai sasaran anda.

Harga: Muat turun percuma

Sejujurnya, ia akan menjadi satu kesilapan besar sekiranya saya terlepas “Fooducate”. Secara ringkasnya, ia direka bentuk lebih daripada sekadar kaunter kalori ringkas.

Kotak alat pemakanan yang diperibadikan menawarkan anda fleksibiliti yang diperlukan untuk menjejaki diet anda berdasarkan rancangan anda. Ia menawarkan cadangan berguna untuk makanan yang sihat. Bukan itu sahaja; anda juga akan dapat menjejaki tidur anda dan juga mood anda.

Inginkan lebih banyak motivasi? Sertai komuniti untuk bertukar pandangan dan juga mendapatkan petua pembunuh daripada orang lain yang mementingkan kecergasan.

Harga: Muat turun percuma

Saya melihat “Argus” sebagai aplikasi kesihatan dan kecergasan yang komprehensif yang boleh terbukti menjadi pemangkin dalam banyak cara. Perkara pertama yang didahulukan, ia mempunyai penjejak kalori termaju yang diketahui memberikan hasil yang tepat.

Ketersediaan carta yang mendalam serta analisis membantu anda mengetahui semua perkara yang diperlukan. Tidak tidur lena pada waktu malam? Nah, apl itu juga menampilkan penjejak tidur pintar untuk memastikan anda boleh mendapatkan tidur yang lebih lena dan bangun dengan tenaga yang segar.

Selain itu, terdapat pedometer langkah untuk menjejaki langkah anda tanpa menghabiskan bateri iPhone anda.

Harga: Muat turun percuma

Saya telah menemui “MyNetDiary” penjejak kalori lengkap untuk iOS. Dan perkara yang membuatkan saya mahukan aplikasi ini ialah nasihat peribadi yang ditawarkannya. Ini bermakna anda mendapat jurulatih yang lebih baik yang terus membimbing anda memastikan anda dapat kekal selari dengan matlamat anda.

Anda boleh menggunakan carta pintar tentang nutrien, kalori, ukuran badan sebaik mungkin untuk memantau kemajuan anda. Analisis diet mingguan memastikan anda mendapat gambaran yang betul tentang cara anda meneruskan tugas anda. Tambahan pula, aplikasi ini mempunyai lebih daripada 500 latihan untuk membantu anda menjadi lebih cergas.

Harga: Muat turun percuma

Apabila ia datang untuk menjejak kalori, yang ini daripada FatSecret adalah pilihan yang terbaik. Ia didatangkan dengan program penurunan berat badan yang sangat berkesan yang boleh membimbing anda untuk menurunkan berat badan berlebihan dan mencapai angka yang anda inginkan.

Ia juga berfungsi dengan apl Kesihatan untuk membolehkan anda berkongsi data dengan apl lain. Anda boleh menambah semua maklumat penting pada apl Kesihatan dan juga menyegerakkan penurunan berat badan.

Terdapat kalendar diet pintar yang menjadikannya agak mudah untuk mengetahui semua kalori yang dibakar serta yang diambil. Oh ya, anda juga boleh menyertai komuniti besar untuk berinteraksi dengan orang yang berfikiran sama.

Harga: Muat turun percuma

Walaupun HealthifyMe mungkin tidak sepopular “MyFitnessPal” “Fooducate”, ia merangkumi segala-galanya untuk menjadi kaunter kalori premium untuk iPhone dan iPad. Dengan aplikasi ini, anda mendapat fleksibiliti untuk mengira kalori lebih daripada 100, 000 makanan yang lebih daripada mencukupi untuk pengguna biasa.

Aplikasi ini juga memudahkan anda membuat rancangan diet dan senaman yang diperibadikan supaya anda boleh menurunkan berat badan mengikut kadar anda sendiri. Untuk memastikan anda berada di landasan pantas untuk mencapai matlamat, ia menyediakan petua diet yang betul yang boleh membantu anda menyingkirkan kekurangan.

Ihsan laporan terperinci dengan pecahan yang tepat, ia membolehkan anda menjejaki tabiat pemakanan anda. Dan jika anda merasakan keperluan untuk mendapatkan nasihat pakar, pastikan anda berhubung dengan pakar pemakanan dan pakar diet profesional.

Harga: Pelan kesihatan percuma/DIY bermula pada $5.99Muat turun

Dinilai tinggi sebagai salah satu apl penjejakan kecergasan terbaik, “Nutritionix Track” menawarkan penyelesaian pengiraan kalori yang berkesan. Ciri seperti pengimbasan kod bar dan antara muka pengguna intuitif membantu anda log makanan anda dengan mudah.

Apl ini membolehkan anda memantau banyak perkara seperti pengambilan makanan, nutrien, penurunan berat badan dan banyak lagi. Ia mempunyai pangkalan data makanan yang besar (lebih 800k) dan meliputi 95% barangan runcit di AS dan Kanada.

Terdapat paparan statistik untuk membolehkan anda menyemak kemajuan dengan cepat. Tambahan pula, anda boleh menaik taraf kepada versi pro (5.99/bulanan dan $28.99/tahunan) Track Nutritionix untuk membuka lebih banyak ciri.

Harga: Muat turun percuma

Apl ini direka khas untuk menyokong mereka yang menjalani diet ketat seperti keto, paleo, vegan, dll. Ia memfokuskan pada pemakanan dan menyediakan data tepat yang membantu anda makan secara sihat dan kekal di landasan yang betul. Anda boleh menjejaki nilai sehingga 82 mikronutrien.

Selanjutnya, anda boleh mencatatkan pengambilan makanan dan air anda bersama-sama dengan senaman untuk memantau kalori, karbohidrat, protein, kolesterol dan banyak lagi anda. Anda juga boleh menikmati banyak ciri unik lain seperti pemasa puasa sekejap-sekejap, penyepaduan dengan peranti penjejak aktiviti anda dan banyak lagi. Ia adalah aplikasi semua-dalam-satu untuk semua pakar pemakanan yang mementingkan kesihatan di luar sana.

Harga: Percuma (Menawarkan Pembelian Dalam Apl)Muat turun

Pertaruhan Teratas Anda?

Memandangkan anda telah memilih penjejak diet lanjutan, tetapkan matlamat anda dan kemudian ikut pelan berstruktur. Dan sepanjang perjalanan, manfaatkan petua berharga untuk mencapai kesihatan yang terbaik.

Anda juga ingin meneroka pengumpulan apl ini:

Apakah matlamat anda untuk menurunkan berat badan atau menambah otot? Beritahu kami tentang perkara itu dalam ulasan di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *