Apl Kardiogram mencipta graf kadar jantung daripada bacaan Apple Watch

Cipta graf yang memetakan kadar denyutan jantung anda secara percuma dengan Kardiogram. Apl percuma untuk iPhone ini membaca data daripada apl Kesihatan dalam iOS, yang boleh sama ada daripada Apple Watch atau mana-mana pemantau kadar perapian yang serasi, dan mencipta graf yang boleh digunakan untuk menjejak aktiviti, kenangan dan maklumat lain. Graf boleh disimpan dan dikongsi dalam talian dengan mudah.

Cardiogram ialah aplikasi percuma dan tidak memerlukan pendaftaran atau pendaftaran untuk digunakan. Sebaik sahaja anda memberikan kebenaran untuk membaca data kadar denyutan jantung anda daripada apl Kesihatan, ia akan terus berfungsi di latar belakang dengan Apple Watch anda atau mana-mana pemantau kadar denyutan pihak ketiga dan terus membuat graf daripada data tersebut. Graf dikemas kini sepanjang hari supaya maklumat yang berbeza boleh dikesan.

Inilah yang boleh dilakukan oleh Kardiogram:

Berikut ialah contoh jenis graf (atau kardiogram) yang boleh dibuat semasa konsert. Ambil perhatian bahawa label ditambah secara manual bersama-sama dengan masa mula/tamat.

Satu lagi contoh yang menarik ialah semasa menonton filem. Pengguna boleh melihat graf untuk melihat bagaimana kadar denyutan jantung mereka bertindak balas terhadap bahagian filem yang berlainan. Walaupun ini adalah contoh aktiviti yang menyeronokkan, bacaan senaman memberikan butiran yang baik tentang bagaimana kadar denyutan jantung anda sepanjang rutin anda.

Walaupun apl Kesihatan menunjukkan data pada graf untuk bacaan kadar denyutan jantung, apl itu tidak boleh dikongsi dalam talian. Selain itu, bacaan menunjukkan titik data yang berbeza sepanjang hari dan bukannya memplot graf seperti Kardiogram, yang menjadikan appvery berguna.

Kardiogram tersedia secara percuma untuk pengguna iPhone dan berfungsi dengan sempurna dengan Apple Watch. Terdapat juga versi beta dalam karya untuk pemilik Android Wear. Pengguna yang berminat boleh mendaftar untuk beta dari laman web rasmi.

Muat turun Cardiogram dari App Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *