Apl Kamera Windows dikemas kini untuk pengguna Windows 10 dalam Production Ring

Microsoft hari ini mengeluarkan Windows 10 Insider Preview Build baharu untuk pengguna PC pada Fast Ring dengan versi 15025. Syarikat itu belum mengeluarkan Insider Build untuk pengguna pada Windows 10 Mobile kerana Pepijat Penyekatan yang sedang disiasat oleh syarikat itu.

Ketua Windows Insider Dona Sarkar dalam tweet rasmi mengesahkan bahawa syarikat itu hanya mengeluarkan Insider Preview Build yang baharu untuk PC sahaja. Dia juga mengesahkan bahawa syarikat itu sedang menyiasat Pepijat Penyekatan untuk Windows 10 Mobile.

Tiada butiran telah dikeluarkan tentang apakah sebenarnya isu yang menyebabkan Microsoft tidak mengeluarkan Binaan Mudah Alih baharu untuk Windows 10 Insiders dalam Fast Ring. Pada masa ini pasukan sedang berusaha untuk membetulkan isu dengan Pepijat Penyekatan dan kami berharap perkara yang sama akan diselesaikan sebelum Windows 10 Creators Update Bug Bash yang akan diadakan pada hari Jumaat 3 Feb.

Pada masa ini tiada maklumat jika Redmond Giant akan dapat mengeluarkan Windows 10 Mobile Preview Build baharu dalam minggu ini. Kami akan mengemas kini artikel ini sebaik sahaja kami mendapat sebarang maklumat mengenai keluaran Windows 10 Mobile Preview Build baharu.

Sehingga itu pastikan anda memuat turun Binaan Pratonton Insider Baharu untuk Windows 10 PC yang disiarkan secara langsung sekarang. Pastikan anda melalui Isu Diketahui sebelum mencuba naik taraf kepada Binaan Pratonton Insider Windows 10 Baharu untuk PC.

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu untuk Aplikasi Windows Camera untuk Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Apl telah terserempak ke versi baharu 2016.1215.41.0. Kemas kini tersedia untuk pengguna Windows 10 pada Production Ring/Non Insiders.

Kemas kini untuk Apl Kamera Windows datang tanpa sebarang log perubahan dan tiada ciri baharu yang boleh dilihat selepas kemas kini. Oleh itu, kita boleh menganggap bahawa kemas kini adalah pembetulan pepijat dan kemas kini yang meningkatkan prestasi. Ini adalah kemas kini yang sama yang dikeluarkan kepada Insiders dalam Ring Pratonton Keluaran minggu lepas.

Kemas kini untuk Apl Kamera Windows telah membawa beberapa Peningkatan Prestasi untuk apl pada Windows 10 Mudah Alih. Prestasi apl sekarang sangat lancar dengan kurang ranap.

Kemas kini untuk apl sedang disiarkan dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pautan di bawah. Beritahu kami jika anda melihat sesuatu yang baharu.

Muat turun Apl Windows Camera untuk Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *