Apl iPhone Terbaik 2011

Tahun ini akhirnya akan berakhir dan kami kini bersiap sedia untuk melihat apa yang akan ada pada tahun 2012. Walau bagaimanapun, hari ini kita akan melihat semula aplikasi terbaik 2011 untuk iPhone dan iPod Touch. Terdapat banyak aplikasi popular yang dikeluarkan atau mendapat sambutan hangat tahun ini. Aplikasi terdiri daripada yang menjurus kepada fotografi hingga ke media sosial, malah satu dengan kedua-duanya dalam satu aplikasi.

Instagram membawa kreativiti kepada mana-mana pengguna iPhone dan mana-mana foto iPhone. Dengan hanya pilihan penapis, anda boleh menukar foto biasa menjadi sesuatu yang serupa dengan karya seni. Penyepaduan media sosial juga membolehkan individu lain menghargai foto anda.

Facebook untuk iPhone bukanlah aplikasi terbaik di luar sana pada awalnya. Walau bagaimanapun, bahagian akhir tahun 2011 adalah bagus untuk permohonan itu. Antara muka baharu menjadikan aplikasi lebih bersih dan bar sisi menyediakan akses yang lebih pantas kepada profil.

Aplikasi Google+ mengambil sedikit masa pada tahun 2011 untuk menjangkau pengguna iOS. Pengguna Android mengalahkan pengguna iPhone dengan pukulan yang satu ini. Tetapi bagi ramai pengguna, penantian itu berbaloi. Aplikasi Google+ menawarkan tapak penuh dalam antara muka mesra iPhone. Saya secara peribadi hanya perlu pergi ke desktop apabila memuat naik fail besar.

Twitter untuk iPhone bukanlah yang terbaik dalam pengguna awalnya, tetapi laman web media sosial itu nampaknya telah mencapai lonjakan pertumbuhan pada penghujung tahun 2011. Aplikasi baharu itu kini mempunyai antara muka yang diubah suai dikenali sebagai Twitter Fly. Antara muka menawarkan pengalaman Twitter yang lebih mudah dan teratur.

Aplikasi kamera iPhone asli dilihat terlalu asas untuk citarasa ramai individu. Selain daripada beberapa pengeditan ringan, termasuk peningkatan, pemangkasan dan pengeditan mata merah, anda tidak perlu melakukan banyak perkara. Camera+ menawarkan ciri pengeditan, penapis, sempadan dan banyak lagi yang hebat. Ia satu-satunya aplikasi kamera yang saya perlukan.

Jika anda mempunyai iPhone 4S, kemungkinan besar anda tidak mengambil kesempatan sebanyak 1080p yang terdapat di dalam poket anda daripada yang sepatutnya. Aplikasi iMovie membawakan penyuntingan video, membolehkan anda berkongsi video yang menakjubkan ke YouTube dan tapak web rangkaian sosial dalam sekelip mata.

Postagram menawarkan pelengkap hebat kepada aplikasi kegemaran kami yang lain untuk 2011, Instagram. Postagram membolehkan anda menikmati secara fizikal beberapa foto Instagram anda dengan hanya 99 sen setiap satu. Foto-foto itu, dicetak pada kertas berkualiti tinggi, adalah kenang-kenangan percutian yang sempurna atau hadiah percutian peribadi yang indah.

Aplikasi percuma ini menawarkan tweak kecil yang hebat dan penambahbaikan kepada foto yang sudah hebat. Dalam erti kata lain, ia mungkin bukan aplikasi untuk jurugambar berat, tetapi pengguna iPhone biasa akan sangat menghargainya. Ciri seperti pemangkasan dan hitam putih menawarkan sentuhan terakhir kepada foto yang hebat.

Aplikasi iPhone berusia dua tahun ini telah berubah menjadi klasik App Store. Inilah sebabnya mengapa keseluruhan siri Angry Birds (Klasik, Musim, Rio dll), sebagai salah satu aplikasi permainan iPhone terbaik. Ia adalah permainan yang menjadi asas kepada beberapa permainan yang baru popular.

Temple Run ialah permainan yang sangat ketagihan yang saya rasa sangat popular dari awal. Objektifnya adalah untuk melalui laluan berhalangan, melompat melepasi retakan jalan dan banyak lagi. Temple Run kini merupakan salah satu permainan teratas di gedung aplikasi, jadi jika anda belum pernah mendengarnya, anda tidak tahu apa yang anda ketinggalan!

Penyendiri dalam hidup anda akan menemui beberapa syarikat dengan aplikasi Charadium. Permainan ini membolehkan anda meneka perkataan berdasarkan imej lukisan orang lain yang anda mainkan dalam talian. Apabila perkataan itu diteka, anda mendapat satu mata. Ia adalah pelawat masa yang hebat.

Objektif utama Doodle Jump adalah untuk melukis laluan yang dilalui oleh watak anda semasa ia melalui pelbagai pecutan lain. Ini semua sambil cuba untuk tidak terlepas langkah anda dan jatuh ke kematian anda. Doodle Jump juga mempunyai sokongan untuk berbilang pemain dalam talian.

Ini adalah salah satu aplikasi perjalanan kegemaran saya di luar sana. FlightTrack Pro menawarkan hab yang hebat untuk semua maklumat perjalanan anda untuk perjalanan seterusnya. Anda mempunyai keupayaan untuk mendapatkan sebarang kemas kini pada penerbangan anda yang seterusnya, menghantar e-mel syarikat penerbangan ke sini dan mengetahui apabila terdapat kelewatan melalui pemberitahuan.

Siapa yang gemar mengemas mestilah tidak gemar mengembara, kerana pembungkusan adalah salah satu aktiviti yang paling tertangguh dalam keseluruhan perjalanan. Pernahkah anda terfikir untuk mempunyai pembantu pembungkusan? Packing Pro ialah aplikasi itu. Aplikasi ini memberikan anda senarai contoh untuk apa yang perlu dibungkus, berdasarkan perjalanan anda yang akan datang supaya anda tidak boleh melupakan apa-apa.

Apabila anda meninggalkan makan malam dengan rakan-rakan atau tiba di tempat percutian anda, pernahkah anda ingin berkata “Biar saya hubungi pemandu saya”? UberCab membolehkan anda melakukan ini. Aplikasi ini membolehkan anda menghubungi pemandu peribadi yang boleh membawa anda dari titik A ke titik B dengan bergaya pada harga yang berpatutan.

Abadikan kenangan perjalanan anda dengan Trip Color. Aplikasi ringkas membolehkan anda berkongsi foto perjalanan, teks dan banyak lagi dengan menggunakan templat yang dibuat mengikut tema perjalanan anda. Ini memastikan keluarga dan rakan sentiasa berada dalam lingkaran, tanpa menimbulkan tekanan.

Dropbox membolehkan anda mempunyai kehidupan dalam talian anda, di awan. Hanya muat naik fail ke dalam aplikasi, dan ia boleh diakses dengan mudah di tapak web Dropbox pada desktop anda. Ini adalah alternatif iCloud teratas, percuma, untuk mana-mana pengguna.

Bagi pengguna iPhone 4 dan 3GS di luar sana tanpa Siri, ini adalah perkara terbaik seterusnya untuk menyelesaikan urusan melalui suara. Vlingo membolehkan anda menghantar mesej teks dan e-mel, menggunakan peta, mengemas kini status anda, membuat panggilan dan melakukan carian web menggunakan suara anda. Adakah ia lebih baik daripada Siri? Mungkin ada yang mengatakan tidak, tetapi ia adalah alternatif terbaik di luar sana.

Ini adalah salah satu aplikasi tugasan kegemaran saya yang tersedia di gedung aplikasi. Ia memberi tumpuan kepada kandungan, bukan hanya reka bentuk, memberikan anda aplikasi yang produktif. Di samping itu, dengan kerja kecil, anda juga boleh menyambungkannya dengan Siri!

Apa yang tidak terdapat pada Susu dalam reka bentuk ialah apa yang dibuat oleh eTodo. Aplikasi ini mengkategorikan tugas anda kepada tiga kategori yang mudah difahami, memberikan anda keupayaan untuk mengetahui perkara yang perlu difokuskan.

Flipboard ialah aplikasi terbaik yang dipilih untuk tahun 2011. Aplikasi ini baru sahaja tersedia untuk iPhone beberapa minggu lalu, tetapi ia mendapat sambutan hangat dalam buku kami. Aplikasi ini membolehkan anda menggunakan semua yang penting untuk anda dalam talian, hanya dalam satu aplikasi. Suapan Twitter, Instagram dan sumber berita kegemaran anda semuanya tersedia dalam satu kawasan. Antara muka menggunakan foto daripada siaran ini, memberikan rupa majalah klasik. Paling penting, aplikasi ini adalah percuma!

Adakah apl kegemaran anda ada dalam senarai itu? Jika tidak, kongsi dengan kami dalam komen.

Kredit imej: BigStockPhoto

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Ari Simon telah menjadi penulis dengan Make Tech Easier sejak Ogos 2011. Ari menyukai apa sahaja yang berkaitan dengan teknologi dan media sosial. Apabila Ari tidak bekerja, dia seronok mengembara dan mencuba alat teknologi terkini.

Gambaran keseluruhan hebat bagi Apl teratas. Saya akan mengesyorkan Yelp dan Foodspotting di bahagian perjalanan kerana kami sentiasa tertanya-tanya di mana kami harus makan semasa berada di luar bandar.

Hello Tekserve,

Terima kasih atas komen. Saya bersetuju, Yelp adalah aplikasi yang sangat bagus yang saya gunakan mungkin setiap hari Jumaat apabila keluar makan. Ia adalah aplikasi yang hebat. Foodspotting dimuat turun pada 3GS saya, tetapi bukan 4S saya, jadi ia tidak pernah benar-benar aplikasi yang bertahan pada iPhone saya kerana kekurangan penggunaan. Walau bagaimanapun, saya pasti jika saya menggunakannya lebih banyak, saya akan sangat menikmatinya! Sekali lagi, terima kasih atas komen.

Selamat tahun Baru,

Rangkaian sosial itu dilihat, saya tidak boleh mengulas

Terdapat banyak

https://www.coconutmonkey.net.au/

Angry Birds adalah kegemaran saya malah Temple run juga bagus. Kedua-dua permainan ini adalah ketagihan yang menarik saya selama berjam-jam, ini adalah kali pertama saya gembira dengan beberapa permainan iPhone. Kerja yang sangat hebat dilakukan pada kedua-dua permainan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *