Apl Beta OneNote untuk Android dikemas kini dengan ciri baharu

Microsoft telah mengeluarkan kemas kini baharu untuk aplikasi OneNote Beta untuk Android. Kemas kini baharu untuk Android bukanlah yang utama tetapi dilengkapi dengan beberapa ciri kecil baharu yang berguna untuk pengguna OneNote.

Kemas kini terkini kini memberi anda keupayaan untuk mencipta atau menambah jenis nota yang berbeza secara langsung dengan mengklik ikon OneNote pada skrin utama Android. Anda perlu menekan dan menahan ikon OneNote yang membawa anda ke menu kecil baharu dengan pilihan berbeza yang membolehkan anda membuat nota.

Menu baharu akan berguna jika anda pengguna OneNote yang kerap dan ingin membuka nota yang diperlukan dengan terus melompat ke pilihan yang ditentukan tanpa perlu melalui proses mengklik pilihan audio atau video atau nota yang berasingan.

Kemas kini juga disertakan dengan set biasa pembetulan pepijat dan peningkatan prestasi. Perkara yang paling penting untuk diambil perhatian ialah Tekan dan Tahan ikon OneNote baharu untuk membuka nota berbeza disokong untuk telefon dengan Android versi 7.0 dan ke atas.

Kemas kini Beta terkini untuk aplikasi OneNote sedang disiarkan dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pautan Gedung Google Play di bawah jika anda seorang penguji beta.

Muat turun Apl Beta OneNote untuk Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *