Apl AMA Reddit Kini Tersedia untuk iPhone dan Android

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Reddit telah mengeluarkan aplikasi AMA rasmi untuk iPhone dan Android. Bahagian AMA (tanya saya apa-apa) Reddit telah benar-benar menjadi arus perdana dengan selebriti membuat penampilan dan menjawab pelbagai soalan daripada komuniti. Orang seperti Presiden Obama, Arnold Schwarzeneggeror pelakon Game of Thrones hanya membantu meningkatkan popularitinya.

Walaupun Reddit tidak mempunyai apl rasmi yang kelihatan baik untuk tapak webnya, apl Ask Me Anything rasmi Reddit AMAnya kelihatan sangat bagus dan memberikan pengalaman AMA yang lebih baik daripada tapak web itu sendiri. Pengguna boleh melihat senarai temu bual AMA terkini yang kaya secara visual, mengetahui apabila temu duga aktif dan bertanya soalan atau mendapatkan pemberitahuan apabila temu bual popular mula menjadi trend. Redditors juga boleh melihat semua soalan yang dijawab dalam reka letak yang mudah dibaca, dan bukannya perlu melangkau semua ulasan, yang kebanyakannya mungkin tidak menambah apa-apa nilai pada temu bual (tetapi kita semua tahu ia lucu! ). Sudah tentu, anda boleh mengundi naik dan turun mengundi kandungan, yang merupakan perkara terbaik tentang Reddit. Terdapat juga kategori topik yang berbeza, mulai daripada hiburan kepada perjalanan dan makanan, jadi anda boleh menyemak AMA daripada orang ramai dari semua lapisan masyarakat dan bukan hanya selebriti.

Versi iOS apl hanya berfungsi pada iPhone manakala versi Android mempunyai antara muka pengguna tablet dan telefon pintar. Apl ini percuma untuk dimuat turun dan mesti ada untuk semua pengguna Reddit.

Anehnya, Reddit masih tidak mempunyai aplikasi rasmi yang tersedia untuk mana-mana platform, jadi ini adalah aplikasi dalaman pertama mereka. Mereka telah membeli Alien Blue tetapi masih belum dapat dilihat sama ada dan bila mereka akan menjenamakan semula ia sebagai aplikasi Reddit rasmi. Untuk salah satu tapak web paling popular di dunia, mereka pastinya perlu meningkatkan permainan aplikasi mereka.

Muat turun aplikasi Reddit AMA untuk iPhone

Muat turun aplikasi Reddit AMA untuk Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *