Apakah Teknologi Yang Anda Hadapi Setiap Pagi?

Tidak dinafikan bahawa teknologi telah menjadi sebahagian besar dalam kehidupan seharian kita. Bagi kebanyakan kita, kita berhadapan dengan teknologi dari saat kita bangun pada waktu pagi, kerana ia hanya sebahagian daripada rutin harian kita.

Tetapi teknologi apakah yang anda mengelilingi muka mengantuk anda dengan perkara pertama pada waktu pagi? Kami bertanya kepada penulis kami, sekumpulan orang yang hidup dan menghirup teknologi, yang menggunakannya sepanjang kehidupan seharian mereka dan yang bekerja di dalamnya juga, “Apakah teknologi yang anda hadapi setiap pagi?”

Tidak dinafikan bagi kita semua ia adalah telefon pintar kita. Damien melaporkan bahawa ia mestilah telefonnya. Dia sentiasa memuat turun semua suapan RSSnya supaya dia boleh membacanya semasa bergerak. Trevor sedang menyemak suapan RSSnya, tetapi dia juga menyemak e-mel, Trello dan Reddit pada telefonnya dan sering berjumpa dengan orang dalam zon waktu yang berbeza. Derrik sedang menyemak Telegram dan e-mel.

Penulis-Pendapat-Pagi-Pendapat Kami

ayuh melaporkan bahawa kebanyakan masa itu adalah telefonnya yang dia hadapi pertama kali pada waktu pagi, kerana dia menggunakannya sebagai jam penggera. Himanshu begitu juga.

Phil adalah lebih unik. Dia cuba mengelakkan teknologi pada waktu pagi kerana cahaya masuk ke mata anda membangunkan anda secara buatan. Dia cuba memulakan harinya dengan pengantaraan atau Kum Nye. Dia menyatakan bahawa jika anda melakukan aktiviti berasaskan skrin hampir dengan waktu tidur ia merosakkan corak tidur anda. Itulah sebabnya iOS memperkenalkan ciri Shift Malam. Walau bagaimanapun, kadangkala dia tidak dapat menahan diri dan menjadi mangsa iPhonenya kerana dia juga menggunakannya sebagai penggera, dan dia terperangkap dalam pemberitahuan yang memulakan rangkaian acara.

Saya nampaknya yang paling terlibat dengan telefon saya perkara pertama pada waktu pagi. Saya menggunakan apl tidur untuk memantau tidur saya, jadi saya menutupnya selepas saya mematikan penggera saya. Saya menyemak pemberitahuan saya dan kemudian membaca dan membaca e-mel yang berkaitan, dan semasa saya berada di sana, saya menyemak Facebook. Saya menyemak cuaca juga untuk melihat sama ada ia cukup bagus di luar untuk berjalan-jalan. Dan terakhir saya memeriksa kadar denyutan jantung saya, kerana saya sepatutnya memerhatikannya dan memeriksanya dari keadaan berehat dua kali sehari, jadi saya memeriksanya di atas katil setiap pagi. Semua pada iPhone saya.

Adakah anda terlibat dengan telefon anda pada waktu pagi seperti penulis kami? Atau adakah anda cuba mengelakkannya sebanyak mungkin seperti Phil? Adakah anda menggunakan milik anda untuk penggera dan juga menyemak e-mel? Apakah teknologi yang anda hadapi setiap pagi? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu juga sebagai editor. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *