Apakah Item Teknologi Pertama yang Anda Beli pada 2019?

Adakah anda mendapat semua teknologi yang anda minta apabila anda membuka hadiah anda semasa musim cuti? Tidak mengapa jika anda tidak melakukannya, anda hanya boleh memutuskan untuk membelinya sendiri, sama ada pembesar suara pintar, telefon baharu, tablet atau perisian. Walaupun anda menerima semua yang anda minta, anda mungkin masih ingin menambah koleksi teknologi anda. Apakah item teknologi pertama yang anda beli pada tahun 2019?

Simon jawapan, “pasti telefon baharu!” Dia tidak pasti telefon mana yang dia mahu dapatkan pada ketika ini, tetapi telefon semasanya adalah “pasti mula merasakan tekanan untuk mengikuti zaman moden.”

penulis-pendapat-beli-teknologi-2019-telefon

Fabio melaporkan dia mendapat telefon, komputer riba dan tablet baharu “Tidak pasti yang mana, tetapi mengikut urutan itu.”

Sayak baru sahaja mendapat mikrofon mudah alih baharu, Samson Go Mic, tetapi dia akan memerlukan aksesori komputer baharu tidak lama lagi, termasuk kad grafik berkuasa baharu untuk permainan, seperti GeForce. Dia mahukan sepasang fon kepala baharu untuk muzik dan panggilan juga dan tertanya-tanya siapa yang akan menghadiahkannya kepadanya.

Kenneth dan rakan-rakannya merancang untuk mendaki selama lima hari ke Mt. Kenya, mendaki gunung setinggi 5.199m, jadi dia bercadang untuk membeli bank kuasa berkapasiti tinggi. Dia sedang mempertimbangkan Anker PowerCore 26,800mAh, memandangkan ia mudah alih, mempunyai pengecasan pantas, dan boleh mengecas telefonnya lima atau enam kali kepada kapasiti penuh dengan sekali cas.

Phil akan membeli pendirian VESA untuk monitor 21″nya yang diwarisinya. Ia kini sedang duduk di atas sepasang bantal lempar. Apa yang dia sudah beli ialah a “Salinan retro telefon berwayar tahun 1930-an yang sangat mewah” untuk pergi ke mejanya yang dipalamkan ke penghala SIP yang dia gunakan dengan talian tetapnya. Dia fikir mejanya “Kini nampaknya ia milik detektif filem noir.”

penulis-pendapat-beli-teknologi-2019-fon kepala

Alex sedang merancang untuk membeli pemproses baharu, sebagai miliknya “Cip Ivy Bridge akhirnya mula menunjukkan usianya, dan masanya telah tiba untuk menaik taraf.” Walaupun nalurinya menyuruhnya untuk terus menggunakan Intel untuk keupayaan Hackintosh, dia juga telah meneroka binaan AMD yang berjaya. Sama seperti Apple, dia “tiada yang terlalu kagum dengan jadual keluaran Intel atau kualiti cip.”

Saya benar-benar gatal untuk mendapatkan iPad Pro baharu. Persoalannya sama ada saya akan rosak dan mendapat satu atau tidak. Saya telah menjadi pengguna iPad sejak iPad 2, tetapi atas sebab tertentu Pro tidak pernah menarik minat saya 揧eah, sehingga sekarang. Saya mungkin akhirnya membeli iPhone baharu juga jika iPhone 7 saya mula digunakan. Keluarga saya mungkin sebab iPhone kehilangan wang. iPhone kami semuanya berfungsi dengan baik sehingga kami tidak perlu menggantikannya setiap beberapa tahun. Saya lebih suka membeli iPad baharu.

Bagaimana dengan anda? Adakah anda sedang mencari telefon? iPad? Fon kepala atau bank kuasa? Adakah anda mempunyai sesuatu yang lain sepenuhnya? Apakah item teknologi pertama yang anda beli pada tahun 2019? Sertai perbualan kami dalam ulasan di bawah.

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu juga sebagai editor. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Stesen dok komputer riba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *