Apa yang seterusnya untuk Windows Latest pada 2018

Selamat Tahun Baru kepada semua pembaca dan peminat Windows Latest kami! Daripada semua ahli dan pasukan Windows Latest, saya mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua! Di sini kami ingin agar kami terus berkembang, maju dan menerbitkan lebih banyak bahan untuk anda semua baca dan nikmati!

Kami telah melangkah jauh sejak permulaan kami. Bermula dengan beberapa ahli yang berdedikasi, pasukan Windows Latest telah berkembang dengan ketara pada tahun 2017. Kami mempunyai lebih banyak jejak berbanding sebelum ini dan kami telah memberi ganjaran kepada pembaca kami dengan lebih banyak artikel berbanding sebelum ini.

Dengan permulaan tahun baharu yang lain, kami ingin membentangkan kepada anda matlamat kami untuk 2018. Kami akan membuat liputan berita Microsoft seperti biasa, dan anda boleh mengharapkan kami menyampaikan artikel berkualiti seperti sebelum ini. Bermula daripada Windows, Surface, Xbox dan Windows Phone yang sentiasa mati, kami akan membincangkan semuanya. Walaupun tapak berita berkaitan Windows yang lain mungkin telah beralih untuk meliputi perkhidmatan Microsoft pada platform bersaing, kami tidak akan berbuat demikian.

Microsoft Windows kekal fokus utama kami, dan kami akan berpegang pada itu. Walaupun kadangkala anda mungkin mendapat beberapa artikel yang memfokuskan pada perkhidmatan Microsoft popular pada Android dan iOS, itu bukan sebahagian besar. Kami tahu apa yang pembaca kami suka dan kami akan benar-benar fokus. Windows Phone mungkin hampir mati, tetapi selagi ia bernafas, kami akan menutupnya.

2018 akan menjadi tahun yang menarik untuk Microsoft Windows. Dengan Windows pada PC ARM mencecah seluruh dunia pada separuh kedua tahun ini, akan ada satu lagi kategori peranti dalam keluarga Windows 10. Windows 10 juga akan mendapat kemas kini ciri pada bulan Mac denganRedstone 4.

Dan kemudian terdapat Telefon Permukaan mitos. Yang sepatutnya Holy Grailyang mungkin (atau mungkin tidak) dilancarkan pada tahun 2018. Dengan kemunduran berulang Microsoft dalam pasaran Mudah Alih, kami tidak sabar menunggu perkara besar seterusnya. Dengan semua laporan menunjukkan pelancaran pada 2018, kami akan sentiasa bersedia untuk menyiarkan sebarang berita mengenai Surface Phone, tidak kira betapa kecil atau tidak pentingnya ia kelihatan. Kami tahu pembaca kami menyukai mereka, dan kami akan melakukan keadilan terhadap harapan mereka.

Pasukan Windows Latest sekali lagi ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada anda semua! Semoga tahun baru membawa senyuman dan kemakmuran kepada anda dan orang terdekat anda. Kekal sihat, kekal selamat, terus tersenyum dan teruskan membaca Windows Latest! Terima kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *