Anugerah Reka Bentuk Apple 2009

3232Ahad, 28 Nov 2021 20:38:05 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Ini adalah kali pertama saya membaca tentang Anugerah Reka Bentuk Apple, tetapi saya sangat kagum bahawa Apple menekankan kepada pemaju untuk reka bentuk aplikasi. Anugerah ini diadakan di WDDC. Hanya jika Microsoft melakukan perkara yang sama, kami akan mempunyai lebih banyak aplikasi seperti Blu. Terdapat dua kategori, satu untuk iPhone dan satu untuk Mac OS X. Penyerahan akan dinilai berdasarkan perkara berikut:

Pelajar juga mendapat tempat dalam kedua-dua kategori walaupun syarat untuk mempunyai aplikasi yang dikeluarkan yang tersedia di App Store nampaknya agak sukar. Sebagai seorang pelajar, saya tahu betapa sukarnya untuk mempunyai aplikasi yang hebat sambil menumpukan perhatian pada pelajaran pada masa yang sama. Tetapi pada masa yang sama, hadiah itu menebusnya! Tarikh akhir penghantaran ialah 4 Mei, jadi cepat hantar penyertaan anda hari ini!

Masukkan apl OS iPhone anda dan dapatkan pengiktirafan rakan sebaya anda semasa anda mengambil bahagian tengah untuk mempamerkan kerja terbaik anda.

Serahkan aplikasi Mac OS X anda dan tunjukkan kerja keras, inovasi dan kecemerlangan anda dalam pembangunan dan reka bentuk.

Pemenang akan menerima dua MacBook Pro 15-inci (konfigurasi terbaik), dua Paparan Pawagam Apple 30-inci, dua iPhone 3G 16GB, dua iPod touch 16GB, Keahlian Perdana ADC 2009 dan pembayaran balik E-tiket WWDC 2009 mereka.

Pemenang kategori pelajar akan menerima satu MacBook Pro 15-inci, satu Paparan Pawagam Apple 30-inci, satu iPod touch 16GB, satu 8GB iPhone 3G, satu Keahlian Pelajar ADC 2009 dan pembayaran balik E-tiket WWDC 2009 mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *