Anda kini boleh prapesan ASUS ZenFone AR daripada Verizon

Sepanjang perjalanan kembali di CES 2017, ASUS mengesahkan peranti serba baharu yang bukan sahaja serasi dengan Google Daydream tetapi juga serasi dengan Google Tango. Ini bermakna peranti itu adalah yang pertama seumpamanya menawarkan kedua-dua fungsi AR dan VR.

Masalah dengan peranti ini, dinamakan ASUS ZenFone AR, ialah selepas ia diumumkan di CES, tiada maklumat dikongsi mengenai bila ia akan dilancarkan atau berapa kosnya. Nasib baik, jika anda telah menunggu dengan tidak sabar untuk peranti itu, penantian itu kini telah berakhir.

Jika anda pelanggan Verizon dan ingin membuat prapesanan ZenFone AR, anda boleh berbuat demikian dengan jumlah harga $648 atau $27 sebulan. Jika anda mahukan varian yang tidak dikunci, ASUS telah menyatakan ia akan tersedia pada suatu masa hari ini (8/3) dengan harga bermula pada $599.

Sebagai peringatan, helaian spesifikasi berbunyi seperti berikut:

  Paparan WQHD 5.7-inci

  Qualcomm Snapdragon 821 SoC

  6GB/8GB RAM

  Storan 64GB/128GB

  TriCam 23MP

  Bateri 3,300mAh

Ini adalah helaian spesifikasi yang cukup mengagumkan, walaupun ZenFone AR dikuasakan oleh pemproses 2016 dan bukan Snapdragon 835. Walau apa pun, tekan butang di bawah untuk prapesan ZenFone AR dan beritahu kami ciri kegemaran anda.

Prapesan ZenFone AR

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *