Anda kini boleh menginap di pangsapuri NYC Carrie Bradshaw terima kasih kepada Airbnb

Peminat rancangan TV kultus Seks dan Bandar akan berpeluang untuk mendaftar masuk ke dalam apartmen watak utama siri Amerika, apabila pad New York City Carrie Bradshaw datang ke Airbnb.

Jika anda menyukai rancangan hit Seks dan Bandar, maka anda pasti suka tinggal di pangsapuri legenda di Upper East Side ini. Sementara peminat tidak sabar menunggu bab francais seterusnya, apabila “And Just Like That…” disiarkan di HBO Max, Sarah Jessica Parker membuka pintu ke pangsapuri Carrie Bradshaw di New York City dengan kerjasama Airbnb dan Warner Bros.

Jadi apa yang ada untuk peminat yang menyewa apartmen? Nah, anda boleh menggunakan komputer riba, berpura-pura bahawa menerbitkan ruangan mingguan dalam majalah wanita sudah cukup untuk membayar pangsapuri seluas 70 meter persegi di Manhattan. Anda boleh bersembang dengan teman wanita anda melalui telefon talian tetap — Kosmopolitan di tangan — berkongsi berita tentang bencana dating dan minat cinta.

Icing pada kek ialah anda akan mendapat akses ke almari legenda ikon gaya (termasuk tutu yang terkenal), apatah lagi peluang untuk menikmati detik-detik yang tidak dapat dilupakan bersama rakan-rakan, seperti makan tengah hari di Chelsea.

“Watak Carrie Bradshaw dekat dan sayang di hati saya, dan meninjau semula dunianya untuk kesinambungan cerita ‘Sex and the City’ sangat menggembirakan,” kata Sarah Jessica Parker dalam satu kenyataan. “Saya teruja untuk penonton kami merasai pengalaman Carrie’s New York seperti tidak pernah sebelum ini dan berjalan dalam kasutnya, secara harfiah, buat kali pertama.”

Sarah Jessica Parker akan menjadi tuan rumah dua penginapan satu malam untuk dua orang dalam rekreasi pangsapuri Carrie pada 12 dan 13 November dengan hanya AS$23 semalam, merujuk kepada 23 tahun yang telah berlalu sejak siri itu mula-mula disiarkan. Harapan harus log masuk mulai hari Isnin, 8 November 2021, jam 12:00 tengah hari ET untuk membuat tempahan mereka.

Tatal ke bawah untuk melihat penyenaraian ini dengan lebih dekat dan lihat sama ada anda boleh melihat semua pakaian kegemaran anda dalam almari birunya yang terkenal.

Artikel ini diterbitkan melalui AFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *