Amazon menganjurkan jualan pertengahan musim panas dengan diskaun pada Samsung Galaxy S3, HTC EVO 4G LTE dan banyak lagi

Amazon menganjurkan jualan “pertengahan musim panas yang hangat” untuk sesiapa sahaja yang mencari perkakasan baharu yang bagus. Ia sangat digemari untuk Sprint dan Verizon, tetapi jika anda menggunakan kedua-dua pembawa ini (atau sedang berfikir untuk menukar), anda pasti mahu melihat apa yang mereka tawarkan. Untuk Sprint, The HTC EVO 4G LTE boleh didapati dengan hanya $80 dengan harga biasa $130.

Versi Sprint bagi Samsung Galaxy s3 dijual pada harga $140. Ini tidak jauh lebih murah daripada kadar $150, tetapi ia lebih murah. Ambil perhatian bahawa ini adalah untuk versi 16GB sahaja.

Untuk Verizon, kedua-dua Samsung Galaxy Nexus dan Motorola DROID RAZR telah diturunkan kepada satu sen. Telefon ini bukanlah yang terbaharu dan paling hebat yang boleh anda temui pada ketika ini tetapi ia masih merupakan tawaran yang sangat baik (terutamanya untuk harga).

Seperti biasa, peningkatan tidak akan dibenarkan di sini: anda perlu menjadi pelanggan baharu atau menambah talian untuk mendapatkan telefon pada harga yang diiklankan ini. Cari pautan ke setiap tawaran terus ke hadapan. [EVO 4G LTE, DROID RAZR, Samsung Galaxy S3 (Sprint), Samsung Galaxy Nexus (Verizon)]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *