Amazon menganjurkan jualan besar di Anker dan RAVPower mengecas barang

Mungkin anda baru sahaja mengambil telefon baharu dan memerlukan beberapa pengecas lagi untuk sekitar rumah dan untuk kerja. Atau mungkin pengecas lama anda tidak sesuai dengan spesifikasi moden dan anda ingin mendapatkan kelebihan pengecasan pantas itu. Membeli pengecas berkualiti adalah penting, dan jualan Amazon pada pengecas Anker dan RAVPower ialah masa yang sesuai untuk menyimpan simpanan bateri, batu bata dinding dan banyak lagi.

Jualan Anker adalah jualan yang besar dan mereka mempunyai beberapa barangan Penghantaran Kuasa USB mereka dijual. Bank bateri PowerCore boleh didapati dalam saiz 10,000 mAh dengan harga $35.99 dan 26,800 mAh yang besar untuk $79.99 yang disertakan dengan pengecas 30W. Selain itu, anda boleh mendapatkan pengecas kereta dan beberapa pengecas wayarles turut dijual.

  RAVPower telah memberikan diskaun 36 watt Quick Charge 3.0 dinding bata dengan dwi port USB. Ia bagus untuk perjalanan kerana ia hanya memerlukan satu kedai. Ia turun 29% kepada hanya $13.50 jika anda menggunakan kupon diskaun 10% tambahan. Anda juga boleh mendapatkan pengecas kereta 48 watt dengan port USB-PD Type C 30 watt dan port Type A 18 watt dengan harga hanya $15.99.

   Akhir sekali ialah bank kuasa dengan dua port USB daripada Jackery. Ia tidak mempunyai teknologi pengecasan pantas, tetapi ia mempunyai lampu suluh jadi ia bagus untuk berkhemah dan perjalanan. Tambahan pula harganya betul-betul diskaun 30%.

    Anda tidak boleh salah dengan mana-mana produk ini jadi dapatkan apa yang anda perlukan sementara harga rendah!

    NOTA: Pautan dalam artikel ini mungkin termasuk kod ahli gabungan yang membantu kami mengekalkan Google dan berjalan.

    | | |

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *