Amazon memberi anda 6 bulan Disney+ dengan langganan Amazon Music Unlimited

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

amazon-6-bulan-disney-dipaparkan

Amazon sering menawarkan beberapa faedah yang benar-benar menakjubkan yang membuatkan anda ingin mendaftar ke perkhidmatan Perdana syarikat. Kali ini, Amazon cuba membuat anda tertarik dengan Amazon Music Unlimited dengan menawarkan Disney+. Gergasi teknologi itu juga telah melancarkan perkhidmatan permainannya sendiri yang dipanggil Amazon Luna tidak lama dahulu.

Amazon telah menawarkan tawaran baharu di tapak webnya dengan faedah yang sangat hebat, jika anda gemar menonton filem dan rancangan tv. Ia disertakan bersama Disney+ selama 6 bulan untuk pelanggan Amazon Music Unlimited baharu. Pengguna semasa hanya mendapat 3 bulan. Disney+ mempunyai perpustakaan besar Disney, Marvel Lucasfilm (Star Wars) dan lebih banyak kandungan. Perkhidmatan ini dilancarkan semula pada 2019 dan tersedia di banyak negara di seluruh dunia. Ia sudah mempunyai lebih daripada 100 juta pelanggan aktif.

amazon-6-bulan-perkhidmatan-disneyplus-amazon-muzik-tanpa had

Disney+ sendiri berharga $8 sebulan, yang bermaksud bahawa jika anda juga ingin mendapatkan Amazon Music Unlimited, anda perlu membayar tambahan $8 sebulan. Itulah $16, terdapat beberapa penjimatan di sini yang patut difikirkan, jika anda tertanya-tanya tentang mencuba satu atau perkhidmatan lain.Seperti biasa, tempoh percubaan ini membolehkan anda merasai dan melihat sama ada anda menyukai perkhidmatan tersebut, jika anda tidak Jika tidak suka atau lebih suka tidak menggunakannya, anda boleh membatalkannya pada penghujungnya, atau teruskan pada harga biasa.

Promosi pada masa ini hanya tersedia di AS dan Kanada. Disney+ sendiri tersedia di banyak negara termasuk banyak negara EU, India, Jepun, Amerika Latin dan banyak lagi.

Adakah anda kini pelanggan Amazon Prime? Berapa banyak perkhidmatan tv dan perkhidmatan muzik yang anda langgan, atau berapa banyak yang telah anda cuba setakat ini? Beritahu kami dalam ulasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *