Amazon Fire TV Stick Basic Edition mahu anda membayar tambahan $10 untuk mengeluarkan Alexa daripada hidup anda

Kami tidak pasti sama ada untuk menjelaskan ini kepada beberapa strategi genius oleh Amazon atau memutuskan sambungan antara bahagian, tetapi Edisi Asas Stick Fire TV baharu syarikat itu tidak masuk akal.

Walaupun ia mempunyai nama baharu yang menarik, Edisi Asas sebenarnya hanyalah Stick TV Api generasi ke-2 dengan alat kawalan jauh generasi pertama, yang bermaksud anda tidak mendapat Carian Suara + Alexa. Walaupun perubahan itu, Amazon mahu anda membayar $49.99 untuknya, iaitu $10 lebih daripada Stick TV Fire generasi ketiga dengan semua loceng dan wisel berlaku.

Tekaan kami yang paling munasabah ialah ini terutamanya untuk pasaran yang belum mempunyai Fire TV Stick sebelum Amazon memulakan pengembangan video globalnya yang besar. Tetapi Amazon mengatakan Edisi Asas tersedia untuk pembelian di lebih daripada 100 negara dan wilayah, termasuk yang kami tahu sebenarnya mempunyai pilihan yang lebih baik (seperti, anda meneka, AS).

Jadi ya. Ini bagus jika anda, suka, sungguh benci Alexa dan tidak keberatan membayar Amazon tambahan $10 untuk menyingkirkannya dari rambut anda. Dan walaupun begitu, mengambil versi ini dan memberi dia layanan senyap mungkin akan menjadi pertaruhan terbaik anda.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *