Amazon Echo Buds baharu adalah lebih kecil, lebih ringan dan lebih baik daripada sebelumnya

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

AMAZON ECHO BUDS

Amazon telah mengumumkan pelancaran fon telinga Echo Buds TWS generasi kedua. Peranti ini menampilkan reka bentuk serba baharu, teknologi Pembatalan Bunyi Aktif yang direka khas, keupayaan pengecasan wayarles, mikrofon yang dipertingkatkan untuk kualiti panggilan yang lebih baik dan akses bebas tangan kepada Alexa. Ia boleh didapati dalam warna Hitam atau Putih Glasier bermula pada $119.99. Selain itu, produk itu akan tersedia dalam warna Hitam atau Putih Glasier bermula pada $119.99.

Amazon Echo Buds baharu adalah 20% lebih kecil dan ringan. Ia bertaraf IPX4 untuk menahan percikan, peluh atau hujan renyai; dan direka bentuk supaya cukup selesa untuk dipakai sepanjang hari. Syarikat telah memendekkan muncung untuk meningkatkan keselesaan. Tambahan pula, terdapat bolong terbina dalam baharu untuk mengurangkan tekanan telinga semasa digunakan. Anda mendapat empat saiz hujung telinga dan dua saiz hujung sayap. Pembesar suara disebut-sebut telah dioptimumkan untuk meningkatkan kesetiaan dalam bes dan treble, yang mengurangkan herotan semasa main balik media. Oleh itu, menyampaikan melodi yang bersemangat dan perkataan yang jelas.

AMAZON ECHO BUDS HITAM

Amazon Echo Buds menampilkan teknologi Pembatalan Bunyi Aktif Aktif syarikat yang dikatakan membatalkan bunyi bising dua kali lebih banyak berbanding generasi pertama. Ia menggunakan mikrofon dalam dan luar untuk menganggar tekanan bunyi dalam gegendang telinga anda dengan bijak. Ia menjana songsangan isyarat itu dan membatalkan bunyi yang tidak diingini. Mereka menyokong Alexa. Oleh itu, anda hanya boleh berkata, “Alexa, hidupkan pembatalan hingar.” Pengguna juga boleh meminta Alexa memainkan muzik untuk tempoh masa yang ditetapkan. Apabila anda ingin berjalan-jalan sebentar untuk berjemur di bawah sinar matahari, cuma sebut, “Alexa, mainkan muzik santai selama 15 minit.”

Amazon juga akan melancarkan Penapis VIP pada Echo Buds baharu. Ciri ini tersedia pada Bingkai Gema. Ia membolehkan anda memilih pemberitahuan telefon yang anda ingin dengar dan menapis selebihnya. Penapis VIP juga menyokong kalendar dan pemesejan kumpulan, memastikan anda tidak terlepas kemas kini penting. Produk ini disebut-sebut bertahan sehingga lima jam dengan sekali cas dengan ANC dihidupkan. Selanjutnya, kes itu menyediakan dua caj tambahan untuk jumlah main semula muzik sehingga 15 jam. Caj pantas selama 15 minit akan memberi anda sehingga dua jam main balik muzik.

Echo Buds tersedia untuk prapesanan hari ini dan akan mula dihantar kepada pelanggan di AS pada bulan Mei. Pilihan pengecasan berwayar USB-C akan tersedia dengan harga hanya $99.99 untuk masa terhad sahaja. Selanjutnya, pilihan pengecasan wayarles akan tersedia pada harga $119.99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *