Alternatif pek bateri Apple MagSafe terbaik untuk siri iPhone 12 pada tahun 2021

Salah satu sorotan siri iPhone 12 ialah MagSafe. Saya suka kefungsian lampiran magnetik ini yang memudahkan untuk mengambil aksesori yang serasi seperti pek bateri Apple MagSafe. Saya telah mencuba bank kuasa ini tetapi berpendapat ia agak mahal dan gagal di beberapa kawasan.

Jadi saya terus mencari alternatif pek bateri Apple MagSafe terbaik dan akan berkongsi pilihan saya dengan anda dalam artikel ini. Tetapi pertama-tama, mari kita pelajari lebih lanjut tentang sebab anda memerlukan alternatif pada mulanya.

Pek bateri Apple dijual pada harga $99.00. Kemasan plastiknya yang licin dan reka bentuk yang anggun dan padat menjadikannya mudah untuk dibawa ke mana-mana. Ia disepadukan dengan baik dengan iOS, jadi ia menyokong kuasa auto hidup dan anda boleh melihat status pengecasan anda pada skrin kunci peranti anda dan widget bateri.

Tambahan pula, ia sudah pasti lebih cekap daripada pek bateri pihak ketiga. Ia boleh menahan kuasa lebih lama dan memberikan pengecasan pantas. Malah, ia menawarkan dua cara untuk menggunakan pengecasan laluan. Apabila anda memasangkan penyesuai 20W ke dalam pek bateri, anda boleh mengecas pek bateri dan iPhone 12 anda. Apabila anda memasangkannya melalui port Lightning iPhone anda, kedua-dua peranti anda dan pek bateri MagSafe akan mengecas melalui pengecasan wayarles terbalik. Itu cukup mudah.

Walau bagaimanapun, kapasiti pek bateri Apple MagSafe ialah 1,460mAh. Ia boleh memberikan pengecasan penuh kepada iPhone 12 mini, pengecasan sehingga 75% kepada iPhone 12/12 Pro dan pengecasan sehingga 50% kepada iPhone 12 Pro Max.

Ia menawarkan kelajuan pengecasan wayarles 5W yang meningkatkan sehingga 15W untuk pengecasan berwayar. Ini mengecewakan kerana saya mengharapkan lebih banyak lagi memandangkan tanda harga yang tinggi dan integrasi mendalam dengan iOS.

Selain itu, anda tidak boleh mengecas peranti lain, yang mungkin berlaku apabila anda membeli bank kuasa pihak ketiga. Berikut ialah melihat kebaikan dan keburukan keseluruhan pek bateri Apple MagSafe:

harga: $99.00

Beli dari Apple

Memandangkan bagaimana keburukan mengatasi kebaikan, saya fikir terdapat lebih daripada cukup sebab untuk menyemak beberapa alternatif. Berikut ialah rumusan saya tentang pilihan yang paling berpatutan dan cekap!

Berikut ialah pengecas pek bateri kegemaran saya untuk iPhone. Saya suka reka bentuk yang padat dan ringan digabungkan dengan kapasiti 5,000mAh. Ia menawarkan lebih daripada satu caj penuh untuk iPhone 12 mini, caj 95% untuk iPhone 12/12 Pro dan caj sehingga 75% untuk iPhone 12 Pro Max.

Ia juga serasi dengan USB-C, jadi anda boleh menggunakannya untuk mengecas peranti lain juga. Pada masa yang sama, plastik tidak licin bergetah sangat selesa untuk dipegang dan memberikan kemasan yang kemas pada bank kuasa.

Selain itu, bank kuasa Anker MagSafe sepadan dengan kelajuan pengecasan pek bateri MagSafe Apple bagi pengecasan wayarles 5W. Tetapi ia tidak boleh mengecas sehingga 15W pantas apabila dipalamkan seperti pek bateri Apple.

Sudah tentu, ia boleh dilampirkan melalui kebanyakan kes yang serasi dengan MagSafe, jadi anda tidak perlu mengalih keluar peranti anda untuk mengambil bank kuasa wayarles Anker.

Selain itu, PowerCore juga mengecas melalui kes magnet. Ini bermakna anda tidak perlu mengalih keluar bekas itu sebelum mengambil bank kuasa wayarles Anker.

Selanjutnya, anda boleh yakin dengan keselamatan. Pek bateri dilengkapi untuk menangkis terlalu panas atau litar pintas. Ia sememangnya satu pakej lengkap pada titik harga yang diberikan.

harga: $54.99

Semak di Amazon

Nikmati kelajuan pengecasan wayarles 7.5W yang menakjubkan daripada pek bateri hebat ini daripada Hyper. Ia mempunyai kapasiti 5000mAh untuk memastikan anda boleh mengecas iPhone anda pada bila-bila masa, di mana sahaja. Ia boleh mengecas sepenuhnya iPhone 12 atau iPhone 12 mini dan memberikan cas tambahan sehingga 75% kepada iPhone 12 Pro dan Pro Max.

Walau bagaimanapun, apa yang saya tidak suka ialah pek bateri ini berada pada bahagian yang lebih besar dengan kulit luar plastik lasak. Ia mempunyai cengkaman yang cukup kukuh walaupun, dengan sisi melengkung yang tidak terlepas dari tangan anda. Pek bateri ini boleh dicas melalui USB-C.

harga: $39.99

Beli dari Hyper

Saya suka pengecas pek bateri yang nipis dan mudah alih ini untuk iPhone. Ia mempunyai kuasa 2500 mAh dan menyediakan kelajuan pengecasan wayarles standard 5W. Selanjutnya, pengecasan laluan membolehkan anda terus mengecas telefon anda serentak seperti mengecas pek bateri.

Ia boleh memberikan cas tambahan sehingga 50% kepada iPhone 12, yang lebih rendah daripada pilihan lain dalam senarai ini. Tetapi ia masih cukup mudah dan mencukupi untuk kebanyakan pengguna. Akhir sekali, ia menyokong USB-C dan dilengkapi dengan kabel USB-C ke USB-C 3.3 kaki.

harga: $49.99

Beli dari Belkin

Mophie ialah salah satu jenama kegemaran saya untuk aksesori iPhone, dan bank kuasa iPhone 12 MagSafe ini adalah salah satu produk teratasnya. Saya menghargai binaan padat yang mempunyai kemasan fabrik sentuhan lembut yang unik.

Ia dipasang dengan selamat pada bahagian belakang peranti siri iPhone 12 anda. Selain itu, ia juga dilengkapi dengan cincin logam yang boleh anda pasangkan pada telefon bukan MagSafe untuk menjadikannya serasi dengan bank kuasa snap-on ini. cukup keren!

Ia mempunyai bateri dalaman 5,000mAh yang teguh dan menawarkan kelajuan pengecasan tanpa wayar 7.5W. Ia boleh memberikan cas tambahan sehingga 1.25% kepada iPhone 12 mini, sehingga 1 cas penuh untuk iPhone 12/12 Pro dan 75% untuk iPhone 12 Pro Max.

harga: $49.99

Semak di Amazon

Berikut ialah satu lagi alternatif pek bateri Apple MagSafe yang hebat dengan teknologi Mag-Suction yang unik. Ini memastikan sambungan magnet yang lebih kuat yang memastikan pengecasan yang cekap.

Ia memberikan pengecasan wayarles pantas 7.5W serta input dan output USB-C sehingga 18W. Kapasiti 6000mAh yang besar menyediakan 1.6 caj untuk iPhone 12 mini, 1.2 caj untuk iPhone 12, 1.2 caj untuk iPhone 12 Pro dan 0.89 caj untuk iPhone 12 Pro Max.

Selain itu, anda boleh menggunakannya dengan telefon lain juga dengan MagSticker yang disertakan. Tetapi perkara kegemaran saya tentang pek bateri ini ialah pemegang cincin jari terbina dalam yang membantu anda mempunyai cengkaman yang lebih baik pada peranti anda.

harga: $34.99

Semak di Amazon

Jika penampilan penting, anda pasti menyukai bank kuasa yang ramping dan ringan dari Oisle ini yang terdapat dalam lima warna! Pilih daripada biru, putih, hitam, merah jambu dan merah. Ia juga tidak mengecewakan dalam kecekapan pengecasan, terima kasih kepada bateri 4,225 mAh yang mengecas iPhone anda pada kelajuan pengecasan wayarles standard 5W. Ia menawarkan caj sehingga 70% kepada iPhone 12.

Ia serasi dengan kebanyakan kes MagSafe, dengan syarat ia tidak terlalu tebal. Dan sekiranya anda tidak berpuas hati, anda boleh memanfaatkan jaminan 12 bulan dan polisi pertukaran atau bayaran balik percuma selama 90 hari. Agak kemas!

Harga: $65.00

Semak di Amazon

Bagi mereka yang memerlukan sandaran kuasa maksimum yang mungkin, lihat pek bateri 10,000mAh ini yang boleh menghantar berbilang caj ke peranti iPhone 12 anda. Memandangkan kapasiti baterinya yang besar, pek bateri Waitiee agak terlalu besar.

Kemasan silikon lembut ditambah dengan reka bentuk melengkung memberikan rupa yang kemas sambil menjadikannya mudah untuk dibawa. Ia dipasang dengan selamat pada peranti anda untuk menghantar pengecasan wayarles 5W. Dan kelajuan pengecasan berwayar sehingga 20W. Ini lebih besar daripada 15W yang disokong oleh pek bateri MagSafe Apple.

Selanjutnya, anda boleh mengecas berbilang peranti serentak, terima kasih kepada port USB-C dan USB-A. Saya menghargai bahawa ia berjaya membungkus semua ini ke dalam reka bentuk yang padat!

harga: $37.99

Semak di Amazon

Berikut ialah pek bateri MagSafe mampu milik dengan lampiran magnet yang kuat yang akan melekat kuat pada telefon anda untuk pengecasan yang cekap. Ia juga dilengkapi dengan cincin magnet tambahan yang menjadikannya serasi dengan telefon pengecasan wayarles lain.

Ia menawarkan kelajuan pengecasan standard 5W dan juga boleh mengecas peranti lain melalui kabel USB. Saya suka reka bentuk yang ramping dan anggun, yang hanya lebih tebal sedikit daripada pek bateri MagSafe Apple, menjadikannya mudah untuk dibawa ke mana-mana. Ia cukup padat untuk dimasukkan ke dalam poket! Pilih daripada pilihan warna hitam, biru dan putih.

harga: $26.99

Semak di Amazon

Itulah 8 alternatif teratas saya untuk Pek Bateri MagSafe Apple. Ini adalah aksesori yang cukup berguna untuk dimiliki jika anda sentiasa dalam perjalanan. Ia akan membantu memastikan anda tidak akan kehabisan caj pada saat yang genting!

Beritahu saya dalam ulasan di bawah jika anda mempunyai sebarang soalan atau kebimbangan.

Baca lebih lanjut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *