Alat terlaris ini semuanya dijual hari ini

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Hari Pekerja mungkin telah tiba dan berlalu, tetapi masih belum terlambat untuk berjimat besar pada beberapa tawaran terbaik dan paling popular di web. Sama ada anda berada di pasaran untuk kamera keselamatan mini atau jam tangan pintar yang tidak merugikan, terdapat sesuatu dalam senarai alat ini untuk anda dan setiap item dijual sekarang untuk masa yang terhad.

1. TRIO Piksel Mudah Alih: Monitor Komputer Riba Tiga Skrin Mudah Alih (1 Skrin)

MSRP: $520 | Harga Jualan: $500 (diskaun 8%)

Tingkatkan produktiviti anda walaupun semasa anda dalam perjalanan dengan sambungan monitor mudah ini. Ia datang dengan keserasian plug ‘n play, dan skrinnya cukup kecil untuk dimasukkan ke dalam beg anda dengan segera.

2. Piksel Mudah Alih DUEX Pro Monitor Dwi Mudah Alih

MSRP: $300 | Harga Jualan: $249 (diskaun 18%)

Sambungan monitor mudah alih ini memungkinkan untuk meningkatkan saiz skrin anda dalam beberapa saat, dan mudah untuk menghilangkan silau dalam sebarang tetapan terima kasih kepada putaran 270 darjah.

3. Dompet Pintar Gajus dengan Biometrik & Bluetooth

MSRP: $149 | Harga Jualan: $99.99 (diskaun 32%)

Lindungi kad dan wang tunai anda dengan dompet berdaya Bluetooth ini. Anda boleh mendapatkan akses kepada dompet anda melalui pengesahan cap jari dan buzzer membantu anda mencarinya apabila ia tersilap letak.

4. Penapis Udara UV CleanLight Air

MSRP: $110 | Harga Jualan: $99.99 (diskaun 10%)

Menghirup udara yang lebih bersih dengan pembersih UV ini, yang menghilangkan 99% asap, bau, bulu haiwan peliharaan, alergen, pencemaran dan banyak lagi.

5. TicWatch Sport Smartwatch dengan Google Assistant

MSRP: $99 | Harga Jualan: $79.99 (diskaun 20%)

Jam tangan pintar pelbagai rupa ini disertakan dengan Google Assistant dan pelbagai ciri yang akan menjadikan hidup anda lebih mudah. Anda juga akan dapat menjejaki kadar denyutan jantung anda dan mengira langkah anda sepanjang hari.

6. TOKK鈩 CAM C2: Kamera Penglihatan Siang/Malam yang Bijaksana

MSRP: $79 | Harga Jualan: $64.99 (diskaun 18%)

Kamera yang kecil namun gagah ini memudahkan anda memantau orang tersayang dan barang-barang anda walaupun semasa anda tiada berkat lensa yang berkuasa dan sambungan WiFi yang membolehkan anda menstrim kandungan terus ke peranti anda.

7. Projektor Poket Lenso Cube 1080P

MSRP: $799 | Harga Jualan: $309.99 (diskaun 61%)

Manjakan diri anda dengan pengalaman sinematik sepenuhnya dalam mana-mana persekitaran dengan projektor poket HD ini. Ia mempunyai resolusi 1080p, dan hayat bateri selama 2 jam akan membolehkan anda menonton filem penuh walaupun anda berada jauh dari saluran keluar.

8. Kabel Universal CharbyEdge Pro 6-dalam-1

MSRP: $30 | Harga Jualan: $24.99 (diskaun 16%)

Pastikan peranti anda dikuasakan dengan kabel 6-dalam-1 universal ini, yang dimuatkan dengan port kilat, sambungan USB-C dan kebolehsuaian USB Mikro.

Harga tertakluk kepada perubahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *