Alat dengar Samsung HMD Odyssey Windows Mixed Reality bernilai $499 tidak akan dijual di Eropah

Masalah saya bukan masalah log masuk. Ia hanya menaip celupar kadang-kadang. Menambah perkataan yang saya tidak taip di tengah perkataan lain, atau melompat ke permulaan perenggan yang saya taip dan bermula dengan sebahagian daripada ayat yang saya taip kemudian dalam perenggan. Saya juga lebih suka ia hanya memberitahu saya bahawa saya telah salah mengeja perkataan daripada meneka perkataan yang berbeza sepenuhnya.

“FirstRunSucceeded” sepatutnya menetapkannya kepada 1

Bagaimana pula apabila ia muncul setiap kali anda mengetik butang Mula, atau fakta ia tidak muncul apabila diperlukan atau muncul apabila anda tidak? Bagaimana pula dengan penunjuk caps lock yang rosak?

Samsung baru-baru ini mengumumkan set kepala Windows Mixed Reality pertamanya, HMD Odyssey. Alat dengar Windows Mixed Reality boleh didapati daripada HP, Dell, Lenovo dan Acer manakala Samsung HMD Odyssey belum lagi tersedia. Samsung HMD Odyssey bernilai $499 berbaloi untuk ditunggu kerana ia mempunyai rupa premium dan paparan AMOLED dengan resolusi 2880 x 1600.

Walaupun, set kepala SamsungHMD Odyssey Windows Mixed Reality boleh diprapesan di Microsoft Store hanya di AS. Jika anda berada di Eropah, anda tidak perlu menunggu set kepala kerana ia tidak akan dijual di negara Eropah. Jurucakap Samsung mengesahkan bahawa set kepala Windows Mixed Reality adalah eksklusif untuk pelanggan di AS.

Samsung tidak menjelaskan mengapa set kepala itu tidak akan dijual di Eropah. Sebaliknya, set kepala Samsung tersedia untuk pra-pesanan di AS dengan tarikh penghantaran pada 6 November. Syarikat itu mungkin merancang untuk menjual set kepala itu di Eropah selepas melihat prestasi HMD Odyssey di AS. Walau bagaimanapun, anda tidak sepatutnya meletakkan harapan tinggi.

Jika anda ingin mencuba set kepala Windows Mixed Reality di Eropah, anda harus memilih satu daripada HP, Dell, Acer atau Lenovo. Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak sebaik set kepala Samsung tetapi ia masih melakukan kerja yang cukup hebat. Set kepala Samsung Mixed Reality menampilkan paparan AMOLED dan ciri lain termasuk mikrofon dwi tatasusunan dan fon kepala terbina dalam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *