Aksesori Terbaik untuk 2021 iPad Pro 12.9 inci dan 11 inci

Model iPad Pro 2021 11 inci dan 12.9 inci baharu Apple telah menyokong kepercayaan bahawa tablet uber pasti akan menggantikan komputer riba Mac. Dan Apple sendiri mengaku bahawa “Komputer anda yang seterusnya bukan komputer.” Walau bagaimanapun, sebelum anda menggunakan iPad skrin besar sebagai komputer riba anda, anda perlu melengkapkannya dengan beberapa aksesori penting. Daripada pengecas yang sempurna kepada sarung pelindung, berikut ialah aksesori terbaik untuk iPad Pro 12.9 inci dan 11 inci (model 2021) terbaharu.

Sarung pintar tiga kali ganda ESR ialah gabungan perlindungan dan kemudahan yang sempurna untuk anda. Pengilang telah menjaga semua aspek interaksi pengguna dengan tablet. Reka bentuk pintar bermula dengan penutupan magnetik yang memastikan penutup ditutup dengan selamat, dan ia juga melindungi Pensil Apple anda di bahagian atas.

Memandangkan Apple telah membuat beberapa pengubahsuaian dialu-alukan dalam kamera, kes ini tepat padan pada bonggol kamera, supaya anda boleh mengambil gambar yang sempurna. Kes itu memaparkan dua mod pendirian; anda boleh sama ada menggunakan iPad anda sebagai pembaca buku dan juga sebagai pad nota untuk menulis sesuatu.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $11.99 untuk 12.9″ iPad ProLihat di Amazon

Harga: $7.99 untuk 11″ iPad ProLihat di Amazon

Spigen telah mencipta pelindung skrin mesra kes untuk iPad Pro 2021 anda. Kaca terbaja dengan kekerasan skrin 9H sudah cukup untuk menahan haus dan lusuh setiap hari. Walaupun selepas menggunakannya untuk masa yang lama, anda akan mengalami tindak balas sentuhan yang sangat baik. Selain itu, anda boleh mengakses segala-galanya dengan cepat pada iPad anda tanpa sebarang kerumitan tanpa sebarang kelewatan.

Pengawal skrin tidak akan pernah berada di antara mata anda dan kandungan yang ingin anda tonton atau baca. Ini disebabkan oleh kejelasan, yang membolehkan anda menggunakan kecerahan skrin asal. Jari-jari anda yang berminyak tidak akan merosakkan keindahan skrin iPad anda; biarkan pada lapisan oleophobic.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $16.99 untuk 12.9″ iPad ProLihat di Amazon

Harga: $15.99 untuk 11″ iPad ProLihat di Amazon

Saya tidak dapat memikirkan sebarang produk lain kecuali AirPods Pro terbaharu untuk tablet terkemuka saya. Pembatalan hingar aktif memastikan bunyi yang mengasyikkan; ia memberikan saya muzik yang tinggi untuk mendengar senarai main retro saya di Apple Music.

Menyediakan fon kepala semudah pai. Cuma buka sarungnya dan bawa dekat dengan iPad Pro anda. EQ mudah suai, akses pantas kepada Siri, dan kalis peluh dan air menjadikannya salah satu fon kepala yang popular di kalangan pengguna Apple.

Dan kemudian ada bateri. Kes pengecasan wayarles Apple memberikan lebih daripada 24 jam hayat bateri. Nikmati audio, video, filem dan banyak lagi tanpa sebarang gangguan.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $179.99Lihat di Amazon

Sarung papan kekunci memainkan dua peranan perlindungan dan kefungsian, dan inilah sebabnya ia merupakan salah satu aksesori penting untuk 2021 iPad Pro. Kehidupan profesional anda memerlukan anda kekal dalam talian di mana-mana sahaja. Untuk menyambung ke pekerjaan atau perniagaan anda, anda boleh bergantung pada sarung papan kekunci ProCase untuk iPad Pro anda.

Walaupun fakta bahawa ia adalah sarung papan kekunci, ProCase telah berjaya mengekalkan badannya yang langsing. Anda boleh membawa sarung papan kekunci ini dengan mudah semasa anda dalam perjalanan. Pad magnet membolehkan anda memasang atau menanggalkan papan kekunci. Jika anda tidak mahu menggunakan papan kekunci, sarung papan kekunci berfungsi sebagai sarung kendiri.

Laraskan sudut untuk membaca, menonton dan menaip sesuatu pada tablet anda. Bahagian luar kulit bukan sahaja menjadikan sarung ini bergaya tetapi juga melindungi iPad anda daripada calar.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $36.99 untuk 12.9″ iPad ProLihat di Amazon

Harga: $32.99 untuk 11″ iPad ProLihat di Amazon

Apple Pencil ialah adik beradik terbaik bagi iPad Pro anda, dan kedua-duanya akan berkomunikasi secara berkesan antara satu sama lain. Dan apabila saya sebut komunikasi, ini bermakna ketepatan, responsif dan kecairan semula jadi. Semasa menggunakan Apple Pencil, anda akan mengalami pesona alat tulis tradisional. Tukar iPad anda menjadi pad nota, kanvas atau apa sahaja yang anda inginkan.

Sambungkan stylus Apple anda secara wayarles dan mula menggunakannya pada skrin elegan iPad Pro anda. Anda tidak sepatutnya membelanjakan sebarang wang untuk penyambung atau bahagian yang bergerak.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $124.98Lihat di Amazon

Hab USB-C boleh menukar iPad anda menjadi komputer riba yang lengkap. Hiearcool telah mereka bentuk penyesuai USB-C pintar, yang mempunyai semua fungsi yang anda perlukan. Stesen dok tunggal membolehkan anda menyambungkan pemacu kilat, kad TF, kad SD dan peranti lain ke iPad Pro anda.

Hiearcool memberi perhatian yang cukup kepada perincian, dan oleh itu, ia menyediakan semua slot pada satu sisi, supaya anda boleh memastikan semua wayar dalam keadaan teratur. Nikmati lebih banyak kebolehaksesan ke berbilang port.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $25.99Lihat di Amazon

Dengan sokongan pad jejak, menggunakan Tetikus Ajaib Apple 2 adalah lebih menyeronokkan pada iPad Pro anda. Tetikus ini boleh dicas semula; oleh itu, anda tidak perlu menggunakan bateri tradisional tersebut dengan kerap. Tetikus yang lebih ringan mengurangkan tekanan dan keletihan tapak tangan anda; anda boleh mengalihkannya dengan rintangan yang kurang di atas meja anda.

Gandingan automatik menghilangkan kesakitan sambungan; keluarkannya dari kotak dan mula menggunakan tetikus. Permukaan berbilang sentuhannya membantu anda melakukan gerak isyarat mudah seperti meleret antara halaman web dan menatal dokumen yang panjang.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $69.00Lihat di Amazon

Tingkatkan kecerdasan gaya anda dengan menambahkan lengan elegan ini pada senarai aksesori anda untuk 2021 iPad Pro. Lengan yang elegan adalah ringan seperti bulu; anda akan menyukai gaya reka bentuk yang minimum. Selain daripada penampilannya yang bergaya, anda akan menghargai kefungsian lengan kerana ia dilengkapi dengan Pensil Apple dan pemegang papan kekunci.

Comfyable telah menggunakan bahan poliester kalis air, yang memberikan anda ketenangan fikiran. Material tahan lasak tidak membenarkan air menembusi lapisan lengan ini. Flat neoprena tambahan memberikan perlindungan tambahan kepada tablet premium anda apabila ia berada di dalam lengan.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $25.99 untuk 12.9″ iPad ProLihat di Amazon

Harga: $25.99 untuk 11″ iPad ProLihat di Amazon

Omoton telah mencipta dirian anti-gelincir ini untuk iPad Pro untuk memberikan anda keselesaan terbaik semasa menaip teks, menonton video/filem atau membaca eBuku. Anda boleh menggunakan pendirian yang serasi secara meluas ini untuk masa yang lama kerana ia mempunyai kestabilan yang unggul. Tapak melekit diperbuat daripada bahan serapan nano; perkara terbaik tentang tapak adalah ia boleh dibersihkan dengan mudah dengan air.

Pastikan iPad Pro anda dalam orientasi potret atau landskap dan gunakannya seperti yang anda bayangkan. Dilengkapi dengan pad silikon anti-calar, pendirian ini berputar dalam 225 darjah. Selain itu, anda boleh mengecas iPad anda walaupun ia diletakkan pada dirian terima kasih kepada port pengecasannya yang terbuka.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $16.99Lihat di Amazon

NIMASO mempersembahkan kabel pengecas USB-C ke USB-C untuk iPad Pro anda. Alami pengecasan pantas dengan kabel berjalin nilon, yang memaparkan reka bentuk bebas kusut. Kabel yang teguh boleh menahan kira-kira 10000 kitaran ujian bengkok 90 darjah.

Dengan kuasa output 20V/3A, kabel ini boleh mengecas iPad Pro anda lebih pantas daripada kabel lain. Selain itu, anda boleh memindahkan data anda daripada iPad anda ke Mac 10 kali lebih pantas daripada USB 2.0. Hantar foto, muzik dan data anda yang lain daripada tablet ke komputer riba anda.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $8.49Lihat di Amazon

Anker telah membuat pengecas USB-C yang sangat kecil, yang memuatkan kuasa 18W. Lebih ringan daripada kunci jauh kereta anda, pengecas ini sangat mudah alih. Memandangkan produk ini boleh mengecas peranti anda 2.5 kali lebih pantas daripada pengecas lain, ia boleh dikatakan salah satu aksesori terbaik untuk 2021 iPad Pro.

Memandangkan ia serasi secara universal, anda boleh mengecas peranti Apple anda yang lain selain daripada iPad Pro.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $17.99Lihat di Amazon

Sarung portfolio dari Tomtoc ini kelihatan seperti lengan secara luaran; namun, apabila anda menyemak bahagian dalam, anda akan menyedari potensi penuh dan kapasiti storannya. Lebih daripada lengan, sarung portfolio Tomtoc mempunyai kapasiti yang teratur; sarung ini menawarkan empat tali elastik untuk menyusun kabel USB, fon telinga dan aksesori lain anda untuk 2021 iPad Pro.

Selain aksesori teknologi anda, anda juga boleh mengatur kehidupan kewangan anda dengan menyimpan kad kredit, kad bank dan kad pengenalan lain. Walaupun sarung itu mempunyai tali, anda boleh memegangnya tanpa tali kerana reka bentuk alurnya yang unik memastikan cengkaman yang selesa.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $29.99 untuk 12.9″ iPad ProLihat di Amazon

Harga: $36.99 untuk 11″ iPad ProLihat di Amazon

Walaupun iPad Pro mempunyai memori dalaman sehingga 1TB, anda sentiasa boleh menambah lagi dengan menggunakan salah satu pemacu kilat USB-C terbaik daripada SanDisk. Sekiranya anda membeli 128GB iPad Pro, anda boleh menambah 128GB (atau lebih) lagi dengan menggunakan pemacu kilat ini. SanDisk mengeluarkan pemacu kilat dengan kapasiti storan berbeza seperti 16GB, 32GB, 64GB dan 256GB.

Pemacu kilat membolehkan anda memindahkan fail antara telefon pintar, tablet dan komputer anda. Anda boleh memastikan memori iPad anda bebas untuk menyimpan data penting sahaja. Untuk perkara lain, anda boleh bergantung pada pemacu denyar USB-C SanDisk.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $22.99Lihat di Amazon

Akhir sekali, tiba masanya untuk bermain beberapa permainan pada skrin yang lebih besar iPad Pro anda. Berikut ialah pengawal permainan iOS yang mempunyai butang sensitif tekanan yang memberi anda kawalan penuh pada permainan kegemaran anda.

Untuk keseronokan permainan tanpa had, pengawal menyediakan hayat bateri yang berkuasa selama 40 jam menghabiskan hujung minggu anda di sofa! Untuk sesi permainan yang panjang, pengawal ini mempunyai kemasan bertekstur dan rasa ringan. Apabila anda menggunakan permainan berbilang pemain, empat LEDnya memaparkan status pemain.

Kebaikan

Keburukan

Harga: $45.00Lihat di Amazon

Itu sahaja kawan!

Anda sudah bersedia untuk menggunakan komputer riba baharu anda!

Saya harap aksesori di atas untuk iPad Pro 2021 yang baru dilancarkan akan membantu anda menggunakan iPad anda seperti seorang profesional. Selain itu, produk yang dinyatakan di atas akan melindungi tablet mahal anda dalam semua cuaca. Jika anda mendapati ini adalah pelbagai aksesori yang membingungkan untuk anda, izinkan saya membantu anda. Mulakan dengan produk yang boleh melindungi peranti premium anda dan kemudian ambil aksesori lain. Nantikan lebih lanjut!

Anda juga mungkin ingin meneroka artikel lain?/strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *