Aksesori Samsung Galaxy Note 4 Terbaik: Sarung, Pengecas, Pelindung Skrin dan banyak lagi!

nota-4-s-pen

Sama ada anda memerlukan perlindungan sarung, kuasa pengecasan wayarles atau cara mudah untuk bebas tangan di dalam kereta, terdapat banyak aksesori untuk Samsung Galaxy Note 4 untuk dipilih. Kami telah menyisir pilihan yang tersedia dan mengecilkannya kepada beberapa pilihan kegemaran kami, disusun untuk membantu anda mencari apa yang anda cari. Berikut ialah pilihan kami untuk aksesori terbaik untuk Galaxy Note 4.

Sarung Galaxy Note 4 Terbaik

Langsing dan Anggun

spigen-slim-armor-note-4

Note 4 sudah menjadi telefon yang besar, mengapa menjadikannya lebih besar dengan sarung yang besar? Terdapat beberapa pilihan yang tersedia untuk mereka yang mencari baju langsing yang masih menawarkan banyak perlindungan, makhluk kegemaran kami Sarung Slim Armor Spigen [$18], yang termasuk kaki kaki lipat keluar. Berikut adalah beberapa lagi untuk direnungkan:

  Perlindungan Menyeluruh

  unicorn-beetle-pro-note-4

  Jika anda mahukan perlindungan daripada unsur yang paling lasak, anda memerlukan sarung yang terpulang kepada tugas. The SUPCASE Unicorn Beetle Pro [$20] menawarkan beberapa ciri yang diingini, termasuk pelindung skrin terbina dalam, reka bentuk menyerap hentakan, penutup port untuk segala-galanya termasuk S Pen, dan pelekap sarung tali pinggang. Pertimbangkan juga:

   Folio & Dompet

   i-blason-wallet-note-4

   Untuk mata gaya tambahan serta kemudahan, anda tidak boleh mengalahkan folio yang bagus seperti Kulit Buku Dompet Kulit Slim i-Blason [$15]. Ia menawarkan perlindungan untuk paparan peranti anda apabila tidak digunakan dan menampilkan ruang untuk menyimpan kad kredit, wang tunai dan banyak lagi. Jika anda sedang mencari pilihan gaya folio yang lebih lasak, lihat Folio Pengakap lasak Urban Armor Gear [$35].

   Pengecas Galaxy Note 4 Terbaik

   Nota 4 Pengecasan Tanpa Wayar

   tilt

   Nota 4 tidak disediakan untuk pengecasan wayarles di luar kotak, tetapi Samsung menjual rasmi Penutup Qi Pengecasan Tanpa Wayar [$35] yang terpasang sebagai pengganti penutup bateri standard.

   Untuk pad pengecas tanpa wayar, anda boleh menggunakan pad yang murah Pad Pengecasan Wayarles Ultra Slim Anker [$22] jika anda ingin menjimatkan beberapa dolar. Untuk wang kami, anda tidak boleh salah dengan TYLT Vu [$70]. Ia bertindak sebagai dok yang lebih berfungsi dan menampilkan garisan tajam yang akan kelihatan hebat pada mana-mana meja atau meja sisi katil.

   Kuasa Mudah Alih

   permulaan-offgrid

   Apabila bercakap mengenai kuasa semasa dalam perjalanan, kami amat peminatnya Siri offGRID Incipio [$49+]. Pek bateri ini dibina untuk bertahan dan menawarkan sehingga 8000mAh kuasa sandaran dengan banyak pilihan yang menampilkan keupayaan pengecasan dwi. Untuk mendapatkan lebih kuasa serta keupayaan mengecas hanya menggunakan tenaga semula jadi matahari, anda boleh mempertimbangkan 20,000mAh ZeroLemon SolarJuice [$80].

   Pengecas Tambahan untuk Kereta dan Pejabat

   samsung-fast-charging

   Jika anda suka menyimpan pengecas tambahan di dalam kereta atau di pejabat, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa untuk memanfaatkan keupayaan pengecasan pantas Note 4, anda perlu menggunakan pengecas yang serasi. Untuk hasil terbaik, itu akan menjadi rasmi Samsung Pengecas Dinding Pengecasan Cepat Mudah Suai [$35].

   Walau bagaimanapun, Nota 4 harus berfungsi dengan mana-mana peranti pengecasan yang serasi dengan standard QuickCharge 2.0 Qualcomm. Untuk kereta yang kita suka Pengecas Kereta Incipio’s Quick Charge 2.0 [$21]. Untuk rumah atau pejabat

   Pelindung Skrin Galaxy Note 4 Terbaik

   note4_crystal_clear_title01

   Galaxy Note 4 sudah mempunyai lapisan pelindung Gorilla Glass 4 yang tahan lama untuk memastikan paparan Super AMOLED yang cemerlang selamat. Gorilla Glass 4 ialah salah satu teknologi perlindungan skrin yang paling canggih di pasaran, tetapi jika anda mahukan insurans tambahan apabila melibatkan calar, anda sentiasa boleh melemparkan pelindung skrin.

   Kedua-dua pilihan adalah plastik, dalam hal ini kami mengesyorkan Pelindung skrin siri Kristal Spigen [$10], atau kaca terbaja, di mana Kaca Teknologi Skinomi [$10] muncul sebagai kegemaran. Kaca terbaja akan lebih tebal daripada plastik, tetapi fungsi harus kekal hampir sama.

   Pelekap Kereta Galaxy Note 4 Terbaik

   osomount-360-kereta-dok

   Memandangkan saiz Note 4, mencari pelekap kereta yang kukuh yang boleh menyokong lebarnya adalah penting jika anda mahu pergi tanpa tangan di jalan raya. Anda sudah tentu tidak boleh salah Pelekap Kereta Sedut Universal rasmi Samsung [$30], tetapi kami juga menyukainya Osomount 360 Grip Mount [$20] sebagai pilihan pihak ketiga. Ia akan dipasang pada mana-mana permukaan rata dan menawarkan putaran 360 darjah untuk peranti anda.

   Untuk pilihan murah yang boleh berfungsi sebagai dok apabila dipasang pada meja, kami mengesyorkan iOttie Easy View 2 [$15]. Ia adalah salah satu daripada beberapa pelekap yang menawarkan pilihan warna untuk dipadankan dengan gaya peribadi anda sendiri.

   Fon Kepala Galaxy Note 4 Terbaik

   ath_ax5is_bk_1_sq

   Sepasang fon kepala yang bagus untuk dipasangkan dengan Galaxy Note 4 anda atau mana-mana telefon pintar sekurang-kurangnya harus menawarkan dua perkara: 1) kualiti bunyi yang hebat dan 2) mikrofon terbina dalam untuk panggilan bebas tangan. Kawalan main balik audio dalam talian juga merupakan tambahan untuk mengawal muzik semasa telefon disimpan di dalam poket.

   Apabila ia datang kepada pilihan dalam telinga, kami menyukainya Bahan Api Audio Technica Sonic ATH-CKX9iS. Fon kepala ini memenuhi semua keperluan di atas dan mempunyai kabel bebas kusut dan sarung keras untuk penyimpanan. Tanda harga $90 sangat berbaloi. Untuk pilihan yang lebih murah sedikit, The Imej Klipsch S4A fon kepala dalam telinga dijual pada harga sekitar $75 dan menawarkan set ciri yang hampir sama.

   Jika anda mencari keselesaan tambahan dan kualiti bunyi yang dipertingkatkan bagi fon kepala atas telinga, anda tidak boleh salah menggunakan Bahan Api Audio Technica Sonic ATH-AX5iS. Mampu milik pada kira-kira $90 sementara masih menawarkan kualiti bunyi yang hebat, kawalan disertakan dan mikrofon sebaris disesuaikan khusus untuk kegunaan telefon pintar.

   ***

   Mempunyai aksesori Galaxy Note 4 kegemaran yang gagal kami nyatakan di sini? Beritahu kami dalam ulasan. Lebih baik lagi, teruskan ke forum Nota 4 kami yang berdedikasi di AndroidForums.com untuk berkongsi pendapat anda, dapatkan ulasan aksesori yang lebih mendalam, temui petua dan helah berguna, dan sebaliknya berjemur dalam cahaya hangat phablet hebat anda.

   | | |

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *