Akan Datang: SkyFire 2.0 untuk iPhone Memainkan Video Flash–Menunggu Kelulusan App Store

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

SkyFire ialah penyemak imbas web untuk peranti Nokia dan Android yang memainkan video Flash dengan mentranskodkannya pada pelayan mereka. Mereka juga mengoptimumkan video supaya ia dimuatkan lebih cepat daripada biasanya. Penjimatan data sehingga 70% boleh dilakukan melalui SkyFire.

Ini adalah pandangan pertama pada Pelayar Mudah Alih Skyfire 2.0 untuk iPhone yang akan diserahkan sebentar lagi kepada Apple untuk kemungkinan kelulusan mereka. Ini bukan versi terakhir yang akan dikeluarkan kepada umum, hanya demo pantas pelayar mudah alih yang dijalankan pada iOS4. Skyfire terkenal dengan keupayaannya untuk membawa video Flash ke platform mudah alih.

Skyfire 2.0 ialah penyemak imbas mudah alih pertama yang dibina untuk penjanaan media sosial dan menjadikan pengalaman Internet mudah alih lebih pantas, didayakan Flash dan menyeronokkan, termasuk pengesyoran media pintar.

Video Kilat -Ikon “Video” membolehkan pengguna memainkan berjuta-juta video Flash di seluruh web yang sebaliknya tidak dimainkan pada mudah alih. Ini membuka kunci kandungan yang terperangkap di sebalik mesej ralat tersebut dengan tanda soal dan Legos biru dengan mengubah kod kandungan Flash ke HTML5 pada pelayan Skyfire.

Kandungan Berkaitan – Ikon “Teroka” membawa kandungan paling relevan di Internet ke hujung jari pengguna berdasarkan perkara yang mereka lihat pada masa itu. Butang Teroka menarik video, buzz, berita, imej dan tapak lain daripada web berdasarkan perkara yang terdapat pada halaman semasa.

SkyFire hanya memainkan video Flash tetapi bukan permainan dan kandungan lain seperti itu. Ia akan menjadi tambahan yang dialu-alukan kepada ekosistem apl iPhone dan akan membolehkan lebih banyak video disiarkan padanya tanpa tapak web perlu memformat kandungannya khusus untuk peranti iOS.

SkyFire telah diserahkan kepada Apple untuk kelulusan. Mereka cukup yakin bahawa mereka akan mendapat isyarat hijau untuk Apple memandangkan Opera, yang menggunakan proksi mereka sendiri untuk memaparkan tapak web, juga berjaya ke App Store.

Anda juga boleh mencuba ‘Flash sebenar’ pada iPhone jailbreak melalui Frash walaupun ia hanya bagus untuk melihat iklan Flash pada masa ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *