Adakah Motorola bekerja pada telefon pintar skrin empat lengkung?

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Motorola Edge+ 2

Motorola dikhabarkan akan mengusahakan peranti perdananya yang seterusnya, pengganti Motorola Edge+. Dikhabarkan bahawa peranti itu diberi nama kod ‘Nio” tetapi kemudiannya ia mendedahkan bahawa Nio sebenarnya adalah peranti siri Moto G dengan cipset perdana gen sebelumnya. Kini, paparan telefon Motorola yang misteri telah dibuat di Weibo. Walaupun ini kelihatan seperti sesuatu yang mungkin sedang diusahakan oleh Motorola, ini mungkin render buatan peminat. Oleh itu, kami cadangkan anda mengambil maklumat ini dengan sebutir garam.

Imej yang bocor menunjukkan bahawa peranti Motorola Edge yang akan datang boleh memilikinya tepi melengkung pada keempat-empat sisi paparan. Ada potongan lubang tebuk kecil di bahagian atas-tengah paparan untuk menempatkan penembak swafoto. Nampaknya telefon pintar itu akan mempunyainisbah skrin-ke-badan yang sangat tinggi. Selain itu, skrin dijangka mempunyai penderia cap jari dalam paparan. Oleh itu, kami mengharapkan untuk menjadi peranti premium daripada syarikat itu. Ia juga mungkin peranti utama mereka yang seterusnya.

Sumber Weibo yang sama juga mendedahkan skema bahagian belakang telefon. Ia mencadangkan kehadiran a persediaan kamera belakang empat ditempatkan dalam modul segi empat tepat di tengah bahagian atas bahagian belakang. Tiga daripada kamera ini disusun secara linear dalam menegak, manakala kamera keempat terletak di sebelah kanta tengah. Di bahagian bawah, kita boleh melihat port USB Jenis-C, pembesar suara dan dulang kad SIM.

Telefon misteri itu kelihatan sangat anggun dalam reka bentuk. Ia boleh menjadi pengganti Motorola Edge+, yang berkemungkinan dikuasakan oleh cipset Snapdragon 888. Tetapi tiada maklumat lain yang kami tahu buat masa ini. Oleh itu, kami menasihati pembaca untuk menunggu lebih banyak kebocoran untuk mengesahkan sama ada ini benar.

Melalui: Gizmochina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *