Adakah Anda Ingin Mengecas Telefon Anda Hanya Dalam 20 Minit?

Jika terdapat satu tanggapan yang dibawa di seluruh Internet, orang ramai ingin memberitahu anda apabila mereka tidak berpuas hati dengan anda lebih-lebih lagi daripada orang ramai apabila mereka berhadapan dengan sesuatu isu. Ada sesuatu tentang dibenarkan bersembunyi di sebalik skrin komputer. YouTube tidak berbeza. Ia amat mengecewakan pengguna minggu ini apabila mengumumkan ia akan menghapuskan butang tidak suka YouTube secara kekal atau lebih tepatnya kiraan tidak suka. Pendapat anda masih akan dikira, tetapi jumlah butang tidak suka di YouTube tidak akan dipaparkan lagi.

YouTube Mengumumkan Perubahan kepada Kiraan Tidak Suka YouTube

Semua orang sepatutnya telah diberi amaran awal tahun ini apabila YouTube “bereksperimen” dengan kiraan butang tidak suka. Tujuannya adalah untuk melihat sama ada ini akan membantu melindungi pencipta YouTube daripada diganggu, khususnya oleh serangan yang teratur untuk meningkatkan jumlah tidak suka pada video.

YouTube menjelaskan dalam catatan blog minggu ini apa yang mereka pelajari dengan tidak menunjukkan kiraan tidak suka. “Oleh kerana kiraan itu tidak dapat dilihat oleh mereka, kami dapati itu [harassers] kurang berkemungkinan menyasarkan butang tidak suka video untuk meningkatkan kiraan…. Baca lebih lanjut]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *