Acer mengumumkan platform Earthion dan komputer riba Aspire Vero untuk lebih mampan [email protected] 2021

Acer baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka akan menjadi lebih mampan dan mesra alam di mereka [email protected] 2021. Bersempena dengan ini, mereka bukan sahaja menyertai inisiatif RE100 tetapi juga mengumumkan mereka Acer Earthion (Bumi + Misi) platform bersama-sama dengan mereka Acer Aspire Vero komputer riba.

Acer Aspire Vero dibina menggunakan plastik kitar semula (PCR) pasca pengguna di kebanyakan bahagian utamanya termasuk papan kekunci dan badan. Direka bentuk untuk membolehkan pengguna menaik taraf memori dan storan dengan mudah, ia menawarkan kitaran hayat yang lebih panjang sambil masih memberikan kuasa yang mencukupi dengan pemproses Intel Core Generasi ke-11, sehingga 1TB storan M.2 SSD. Selaras dengan platform Earthion yang mampan, pembungkusan untuk Vero akan dibuat daripada pulpa kitar semula dan dakwat soya.

Tiada tarikh keluaran Malaysia atau butiran harga pada Acer Aspire Vero lagi, tetapi memandangkan Acer menggunakan semua bahan kitar semula ini, ia akan menjadi hebat jika ia juga berpatutan. Apa pendapat kamu? Adakah anda akan membeli Acer Aspire Vero? Beritahu kami di halaman Facebook kami dan nantikan TechNave.com

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *