7 petua swafoto teratas pada tahun 2019 dengan HONOR 10 Lite

Mengambil swafoto dalam cahaya malap akan menonjolkan sisi misteri anda dalam swafoto anda. Mainlah dengan sedikit cahaya yang anda ada untuk mencipta rupa yang agak terkelupas yang akan menonjolkan sisi terbaik anda. Ini boleh menjadi agak sukar untuk dilakukan kerana foto mungkin keluar sama ada terlalu gelap atau terlalu kasar.

HONOR 10 Lite menafikan isu ini dengan teknologi gabungan cahaya 4-dalam-1 mereka dan teknologi pampasan pendedahan supaya foto anda akan kekal terperinci dan bertenaga tanpa mengira waktu hari itu.

Mengambil swafoto yang sama berulang kali boleh menjadi sangat membosankan. Mengapa tidak menambah beberapa prop ke dalam gambar untuk menyedapkan perkara? Peluk beruang, tanam sebahagian muka anda dalam bunga, atau baring di dalam lubang bola. Kemungkinannya tidak berkesudahan. Alat peraga menambah beberapa personaliti pada swafoto anda dengan memberikan pengikut anda idea tentang minat anda! Ia juga boleh digunakan untuk mempamerkan kemuncak hari anda seperti menikmati ais krim mewah!

Tidak kira apa prop yang anda gunakan, HONOR 10 Lite akan dapat menentukan tetapan dan komposisi yang sempurna untuk swafoto anda kerana kamera hadapan AI mengenali lapan senario swafoto untuk membantu anda menonjol dalam semua swafoto anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *