6 Perkara untuk Membuat Alexa Melakukan Halloween Ini

Adakah anda seorang yang mengerikan yang sangat perlu bermain permainan yang sempurna untuk anda dan orang lain yang mengerikan? Kemudian, kumpulkan semua rakan anda yang dahsyat untuk bermain Cards Against Humanity dalam talian. Memandangkan anda tidak boleh sentiasa berada di dalam bilik yang sama, pilihan dalam talian memudahkan anda membuat kombinasi kad yang janggal yang masih membuatkan semua orang ketawa sehingga mereka menangis.

1. Semua Kad Buruk

Walaupun bagus untuk bermain Cards Against Humanity dalam talian dari tapak web rasmi, kadangkala klon juga menyeronokkan. Semua Kad Buruk berfungsi seperti Cards Against Humanity dengan beberapa kad yang sama mengganggu. Tapak ini adalah gabungan pilihan percuma dan premium. Anda boleh melompat ke dalam permainan yang tersedia dengan mudah, mencipta permainan anda sendiri dan juga bermain dengan pesaing AI jika anda bersendirian tetapi masih memerlukan ketawa yang baik.

Tapak Terbaik Untuk Bermain Kad Melawan Kemanusiaan Dalam Talian Semua Kad Buruk

Ini adalah kegemaran peribadi saya atas pelbagai sebab. Pertama, sangat mudah untuk semua orang bermain dan menetapkan… Baca lebih lanjut]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *