5 permainan Android yang penuh aksi untuk ditonton minggu ini (28 FEB 2020)

Gedung Google Play penuh dengan apl hebat yang boleh membantu anda dengan tugasan atau sekadar membantu anda berehat dan berehat dengan permainan yang menarik. Tetapi bagaimana anda tahu apa yang anda patut cuba? Kami boleh membantu anda dengan itu! Setiap minggu, kami akan berkongsi permainan baharu yang hebat yang kami rasa anda akan nikmati. Sorotan minggu ini termasuk port mudah alih permainan berasaskan web yang popular dan permainan baharu untuk peminat Magic: The Gathering

Lihat senarai di bawah untuk mencari permainan baharu yang sempurna untuk anda minggu ini.

Roda Bahagia

Penerangan: Happy Wheels ialah permainan berasaskan web popular yang telah diberi rawatan mudah alih. Anda bermain sebagai salah satu daripada beberapa watak unik termasuk Pembeli Berkesan dan Lelaki Perniagaan masing-masing dengan kaedah pengangkutan mereka sendiri. Perjalanan melalui lebih 60 tahap mengelak pancang, tempuling dan objek lain.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: 4.5

  Pemasangan: 100K

Pasang Roda Bahagia

Percutian Kiki

Penerangan: Percutian Kiki membawa anda ke syurga berangin Pulau Kokoloko dalam pengembaraan terbiar yang menenangkan! Sertai Kiki sambil berkawan dengan penduduk tempatan, meneroka rahsia pulau, mencari percintaan (*wink*wink*) dan menemui dirinya dalam proses itu!

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 500+

Pasang Percutian Kiki

Sihir: ManaStrike

Penerangan: Magic: ManaStrike ialah permainan strategi pertempuran yang ditetapkan dalam tema Magic: The Gathering. Menggunakan warna mana yang biasa digunakan oleh pemain, cipta pasukan anda dan gunakan kad anda secara strategik untuk mengalahkan lawan anda. Panggil Planeswalkers untuk mengubah arus pertempuran dan memanfaatkan kemahiran unik mereka untuk menang. Setiap pertempuran berlangsung hanya beberapa minit dengan permainan peringkat Bermusim tersedia. Bawalah pertempuran!

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: 4.1/5

  Pemasangan: 500K

Pasang Sihir: ManaStrike

MergeCrafter

Penerangan: MergeCrafter ialah permainan teka-teki terbiar yang menggabungkan objek bersama-sama untuk membentuk yang baharu dan menemui item baharu dalam Runaria. Lengkapkan teka-teki yang cukup dan anda boleh membuka kunci biom tambahan dan mekanik permainan. Tiada internet? Tiada masalah, MergeCrafter boleh dimainkan di luar talian. Mula membina hari ini.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Ya

  Penilaian: Akses Awal

  Pemasangan: 100+

Pasang MergeCrafter

Stickman Trick Soccer

Penerangan: Mari kita tendang bola ke dalam gawang! Perkara yang kelihatan mudah akan menjadi agak mencabar kerana dalam Stickman Trick Soccer anda perlu mencari dan memainkan laluan terbaik yang mungkin ke matlamat yang diliputi oleh pelbagai halangan. Gunakan beberapa daripadanya untuk kelebihan anda seperti trampolin, roda dan mesin angin dan cuba elakkan yang lain seperti pancang, air dan bahan letupan.

  Harga: Percuma

  Pembelian Dalam Apl: Tidak

  Penilaian: 4.3/5

  Pemasangan: 10K

  | | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *