5 daripada Apl E-mel Terbaik untuk Android

Walaupun terdapat aplikasi rasmi untuk setiap pembekal e-mel popular di luar sana, terdapat sekumpulan aplikasi e-mel pihak ketiga lain yang membantu orang ramai melakukan e-mel dan semua jenis tugas e-mel dengan cara yang sama atau lebih baik. Apl ini bertujuan untuk memberikan pengguna pengalaman e-mel terbaik yang mereka boleh miliki; kadangkala apl ini menyediakan ciri yang jauh lebih baik daripada ciri yang boleh dilakukan oleh apl lalai anda. Jadi, jika anda ingin mencuba cara e-mel baharu atau hanya mahu menukar apl e-mel yang membosankan anda, berikut ialah lima alternatif terbaik untuk anda.

emailapps-bluemail

Blue Mail ialah salah satu pelanggan e-mel terbaik untuk peranti Android. Salah satu ciri terbaiknya, selain daripada antara muka yang cantik, ialah keupayaan untuk menyatukan e-mel anda daripada pelbagai pembekal perkhidmatan e-mel. Ia menyokong Gmail, Yahoo!, Outlook, dan semua pembekal e-mel utama. Ciri berguna lain termasuk penukaran tema pintar bergantung pada masa, tandatangan teks kaya, menu boleh dikonfigurasikan, penggunaan luar talian, dsb. Sungguh, terdapat banyak perkara yang perlu diterokai dalam apl ini. Anda pasti perlu mencubanya.

Anda boleh memuat turun aplikasi secara percuma dari gedung Google Play.

emailapps-cloudmagic

CloudMagic Email mendakwa sebagai apl e-mel yang memenangi anugerah untuk iPhone, iPad dan Android. Ia berfungsi dengan semua perkhidmatan e-mel utama dan anda boleh menyambungkan akaun anda dalam beberapa saat sahaja. Tumpuan telah tertumpu pada kesederhanaan, dan ia ditunjukkan dengan terbaik apabila anda membuka Peti Masuk. Apabila e-mel baharu tiba, ia memaklumkan anda menggunakan pemberitahuan. Ia mempunyai sokongan untuk peti masuk bersatu, lampiran fail daripada Dropbox dan iCloud, kunci kod laluan dan sebagainya.

Aplikasi ini boleh dimuat turun secara percuma dari gedung Google Play.

emailapps-mailbox

Peti mel adalah untuk mereka yang mencari peti masuk baharu. Dengan banyak ciri yang dimuatkan, apl itu hanyalah rakan yang hebat untuk membantu anda mengurus e-mel anda dengan cara yang lebih baik. Anda boleh meleret e-mel anda untuk mengarkibkan atau menandainya dibaca, mengimbas perbualan anda untuk mencari perkara penting dan sebagainya. Anda juga boleh memberitahu apl masa untuk menunjukkan kepada anda e-mel baharu supaya anda bersedia pada masa itu untuk menghantar balasan.

Apl ini tersedia secara percuma untuk dimuat turun di gedung Google Play.

emailapps-aquamail

Adakah anda memiliki salah satu telefon bimbit Android lama yang tidak lagi mendapat kemas kini perisian baharu? Nah, Aqua Mail berfungsi pada peranti itu juga. Anda hanya perlu menjalankan Android 2.1 ke atas dan anda bersedia untuk menggunakannya. Aplikasi ini menyokong protokol e-mel utama untuk digunakan dengan akaun e-mel sedia ada anda dan menyediakan ciri untuk meningkatkan pengalaman menge-mel anda. Ia menyokong meleret, pemformatan teks kaya, widget dan penyepaduan dengan apl lain.

Secara keseluruhannya, Aqua Mail ialah aplikasi yang bagus untuk dicuba. Dan, ianya percuma.

emailapps-k9mail

K-9 Mail ialah apl e-mel sumber terbuka dipacu komuniti untuk Android yang mempunyai ciri hebat seperti mana-mana apl e-mel hebat yang lain. Walaupun anda mungkin tidak mendapati segala-galanya begitu mewah, ia bagus untuk mereka yang sukakan kesederhanaan dan tidak mencari berpuluh-puluh ciri yang mereka tidak akan gunakan. Aplikasi ini hanya untuk menghantar e-mel, mengetepikan segala-galanya.

Anda boleh memuat turunnya secara percuma dari gedung Google Play.

Sama ada anda bosan dengan apl e-mel semasa anda atau anda belum menemui rakan e-mel anda lagi, apl ini tersedia untuk anda mencuba dan mengalami e-mel baharu yang belum pernah anda alami sebelum ini. Semak semuanya dan beritahu kami yang mana satu yang akan anda simpan di bahagian komen di bawah!

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Mahesh Makvana ialah seorang penulis teknologi bebas yang telah menulis beribu-ribu siaran tentang pelbagai topik teknologi di pelbagai tapak. Beliau pakar dalam menulis tentang siaran teknologi Windows, Mac, iOS dan Android. Dia telah menceburi bidang itu selama lapan tahun yang lalu dan tidak menghabiskan satu hari pun tanpa memikirkan perantinya.

Menguji semuanya, Aquamail nampaknya satu-satunya yang bebas daripada sebarang masalah atau kesulitan. Sangat boleh dikonfigurasikan dan dibuat dengan penuh semangat. Forum aktif dengan sokongan hebat daripada pembangun sendiri.

Saya bersetuju dengan Mekong. Saya telah menggunakan K9 dan Aquamail dan telah memilih yang terakhir. Kostya sentiasa menyemak forum dan pantas menjawab sebarang soalan atau membantu menyelesaikan sebarang isu dengan aplnya.

Saya tidak mencuba Aquamail pasti suka, tetapi apabila saya mencuba Bluemail saya fikir ia sudah cukup bagus. tetapi pasti akan memberi aqua satu pukulan. terima kasih.

Blue Mail adalah yang terbaik menurut saya, kerana ia mempunyai ciri untuk memampatkan imej yang dilampirkan semasa dalam perjalanan semasa menghantar mel… tidak tahu sama ada apl e-mel lain mempunyai ciri ini..

Saya juga telah mencuba semuanya, dan lain-lain, dan menetap di CloudMagic. Saya juga memerlukan sokongan selepas menggunakannya selama beberapa minggu, dan pasukan sokongan CM bertindak balas dalam masa 24 jam, dan sebenarnya mengarahkan saya ke binaan apl baharu, yang membetulkan pepijat. Saya menjalankan 1 akaun Exchange dan 2 Gmail.

Ciri pembunuh sebenar bagi saya yang CM ada, yang orang lain tidak AFAIK, ialah keupayaan untuk “menyimpan” atau memajukan e-mel ke pelbagai apl, termasuk Evernote, Dropbox, Pocket dan banyak lagi. 3 apl ini adalah antara beberapa yang benar-benar membenarkan saya menguruskan hidup saya, jadi ciri ini sememangnya tidak ternilai.

Saya sangat jarang membayar untuk apl tetapi saya dengan senang hati akan mengeluarkan $5 untuk CM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *