4 daripada Apl Android Terbaik untuk Pemindahan Fail WiFi

Pernahkah anda ingin membuat sistem teater rumah anda sendiri? Jika ya, ini adalah panduan untuk anda! Dalam artikel ini kita akan membincangkan cara menyediakan sistem hiburan rumah yang dikuasakan oleh OpenELEC dan Kodi. Kami akan membincangkan cara membuat medium pemasangan, peranti yang boleh menjalankan perisian, cara memasangnya dan semua perkara lain yang perlu diketahui!

Memilih peranti

Sebelum menyediakan perisian di pusat media, anda perlu memilih peranti. OpenELEC menyokong pelbagai peranti. Daripada desktop dan komputer riba biasa kepada Raspberry Pi 2/3, dsb. Dengan peranti yang dipilih, fikirkan tentang cara anda akan mengakses media pada sistem OpenELEC dan sediakannya untuk digunakan.

Nota:sebagai OpenELEC berasaskan Kodi, terdapat banyak cara untuk memuatkan media yang boleh dimainkan (perkongsian rangkaian Samba, peranti luaran, dll.).

Membuat cakera pemasangan

Cakera pemasangan OpenELEC memerlukan pemacu kilat USB sekurang-kurangnya 1 GB. Ini adalah satu-satunya cara untuk memasang perisian, kerana pembangun tidak mengedarkan fail ISO pada masa ini. Fail IMG Araw perlu dibuat sebaliknya. Pilih pautan yang sepadan dengan peranti anda dan muat turun imej cakera mentah. Dengan… Baca lebih lanjut]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *