30+ Permainan Android Terbaik untuk 2 Pemain

Permainan berbilang pemain tempatan adalah baka yang hampir mati dalam dunia permainan. Kebanyakan permainan berbilang pemain pada masa kini hanya boleh berfungsi jika anda disambungkan ke internet. Sudah tentu, ia menyeronokkan untuk melihat orang baru dari seluruh dunia, tetapi kadangkala anda ingin menarik orang yang duduk betul-betul di sebelah anda.

Pengawal Permainan Android Terbaik

Permainan berbilang pemain tempatan sesuai untuk meluangkan masa bersama rakan anda, menaiki kapal terbang yang membosankan sambil menunggu makanan di restoran, bilik menunggu hospital dan banyak lagi situasi lain. Sukar untuk mencari permainan Android yang bagus dengan berbilang pemain tempatan, tetapi kami telah melakukan semua kerja untuk anda. Selain itu, anda mungkin ingin mengambil pengawal Moga Hero Power untuk telefon Android anda jika anda benar-benar mahukan kelebihan apabila mencabar rakan anda. Lihat permainan hebat ini untuk dua (atau lebih) pemain!

Ada masanya orang menganggap dunia ini rata. Mereka sebenarnya takut terbabas di dalam kapal. Pada masa kini kami tidak bimbang tentang perkara sedemikian, tetapi dalam Edge of the World, ia adalah nama permainan. Anda dan rakan bergilir-gilir melancarkan kapal untuk melihat siapa yang paling dekat dengan tepi. Sudah tentu, anda juga boleh mengetuk kapal rakan anda untuk menang. Ia sama seperti papan shuffle. Terdapat lima kapten yang berbeza untuk dipilih yang datang dengan kuasa yang berbeza. Permainan ini boleh didapati secara percuma.

Muat turun Edge of the World

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *