3 rancangan realiti mencari jodoh untuk ditonton di Netflix pada bulan Ogos

Netflix hanya mempunyai rancangan realiti untuk penyelesaian romantis kami. Kami telah menyenaraipendekkan tiga rancangan mencari jodoh yang menghiburkan yang bukan sahaja mempamerkan usaha dalam menyatukan orang yang berfikiran sama tetapi juga berkongsi nilai budaya yang berbeza, mematahkan pantang larang autisme dan menjadikan perjuangan universal untuk semua generasi.

Cinta adalah rumit dan lebih sukar untuk dicari, terutamanya dalam dunia yang besar dengan banyak kerumitan ini. Oleh itu, mencari jodoh selalunya merupakan proses yang menghiburkan untuk ditonton ketika lelaki dan wanita bergelut dalam mencari pasangan yang sesuai pada abad ke-21.

10 teratas mesti menonton rancangan dan filem Netflix

Berikut ialah pengenalan ringkas tentang perjalanan yang mengecewakan, lucu, mengujakan, romantis, putus asa dan ajaib untuk mencari pasangan dalam rancangan realiti Netflix berikut:

Berdasarkan kerjaya Sima sebagai pencari jodoh untuk orang India di Amerika Syarikat dan India, siri realiti ini memaparkan interaksinya dengan pelanggan dalam mencari pasangan yang sesuai dan usaha individu berpasangan untuk mengenali antara satu sama lain.

Rancangan ini dinilai 13+ dan mempunyai satu musim dengan 8 episod pada individu dengan pelbagai jenis personaliti dan pilihan:

Ia adalah rancangan temu janji tidak seperti yang lain yang menonjolkan ketakutan dan jangkaan golongan dewasa muda Australia dengan autisme dalam mencari cinta. Tarikh-tarikh itu sangat jujur ​​dan mengharukan pada masa yang sama. Secara peribadi, rancangan realiti inklusif ini akan memberi manfaat dalam mendidik orang ramai tentang penghidap autisme dan aspirasi romantis mereka.

Persembahan ini mendapat penilaian 13+. Musim pertama mempunyai 5 episod Love on the spectrum mempamerkan pengalaman temu janji 5 individu unik semasa mereka mencari orang yang sesuai:

Ia merupakan rancangan realiti 18+ inklusif mengenai pengalaman janji temu buta orang dewasa untuk mencari seseorang yang layak untuk temu janji lain. Terdapat 2 musim rancangan temu janji ini dengan 6 episod setiap satu. Musim terbaharu melibatkan jangkaan temu janji bagi enam individu berikut:

Netflix menawarkan pelbagai tajuk untuk setiap mood dan pilihan. Yuran langganan bulanan $12.99 untuk pelan standard dan $15.99 untuk pelan premium.

Baca Juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *