10 Apl Muzik Terbaik untuk Android pada 2018

Semua orang di planet ini mendengar muzik. Tidak kira siapa anda, terdapat beberapa jenis muzik untuk anda. Memandangkan kita semua mempunyai peranti muzik peribadi dalam poket kita, tidak hairanlah terdapat begitu banyak apl dan perkhidmatan muzik untuk dipilih.

Sama ada anda memainkan media tempatan, menstrim daripada awan atau menggunakan perkhidmatan langganan, berikut ialah apl muzik terbaik untuk Android sekarang!

Muzik Amazon – Faedah Utama

Amazon Music mempunyai berpuluh-puluh juta lagu, senarai main dipilih susun dan stesen yang diperibadikan. Jika anda sudah mempunyai langganan Amazon Prime, anda mendapat katalog susun atur lebih dua juta lagu, beribu-ribu senarai main dan mendengar tanpa iklan.

MUAT TURUN: Muzik Amazon

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Tidak

Langganan: Ya

Penilaian: 4.2/5

Muzik Apple – Perpustakaan Besar

Apple mungkin bukan syarikat pilihan untuk peminat Android, tetapi mereka mempunyai salah satu perkhidmatan muzik terbaik. Apple Music mempunyai lebih 40 juta lagu dengan pendengaran dalam talian dan luar talian. Ia juga mempunyai senarai main yang dipilih sendiri, stesen radio dan banyak lagi.

MUAT TURUN: Muzik Apple

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Tidak

Langganan: Ya

Penilaian: 3.5/5

Deezer – Temui Muzik

Deezer ialah perkhidmatan penstriman dan pemain muzik tempatan. Salah satu ciri besar Deezer ialah penemuan muzik. Mereka mempunyai editor muzik dan teknologi pintar untuk membantu anda menemui muzik yang anda akan suka. “Flow” mencipta runut bunyi peribadi untuk anda.

MUAT TURUN: Deezer

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.1/5

Muzik Google Play – Jack of all Trades

Muzik Google Play menggabungkan semua fungsi muzik biasa ke dalam satu apl: memainkan media tempatan, penstriman daripada awan, membeli muzik dan penstriman. Pengguna boleh memuat naik sehingga 20,000 lagu mereka sendiri ke awan dan mendengarnya di mana-mana sahaja, atau mendapatkan akses kepada pustaka Google Play penuh dengan bayaran $10 sebulan.

MUAT TURUN: Muzik Google Play

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Tidak

Langganan: Ya

Penilaian: 3.9/5

iHeartRadio – Radio Internet

iHeartRadio ialah perkhidmatan penstriman yang merangkumi kebanyakan stesen radio tempatan anda melalui internet. Anda juga boleh menstrim acara sukan dan podcast. Cipta stesen muzik yang diperibadikan berdasarkan artis, genre dan sejarah kegemaran anda.

MUAT TURUN: iHeartRadio

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.7/5

Radio Pandora – Diperibadikan untuk Anda

Pandora telah wujud sejak sekian lama. Lama sungguh. Namun, ia adalah perkhidmatan muzik yang sangat popular. Dakwaan Pandora terhadap kemasyhuran ialah stesen diperibadikan yang dibuatnya berdasarkan suka dan tidak suka anda. Selepas anda mengatur stesen untuk seketika, ia menjadi satu-satunya perkara yang anda mahu dengar.

MUAT TURUN: Pandora

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.4/5

Poweramp – Terbaik untuk Fail Tempatan

Jika anda mempunyai perpustakaan besar media tempatan untuk dimainkan, anda mahukan banyak kawalan ke atas bunyinya dan keupayaan untuk memainkan banyak jenis fail, ini ialah apl anda. Poweramp tidak mempunyai sebarang keupayaan penstriman, tetapi ia adalah apl memainkan muzik terbaik.

MUAT TURUN: Poweramp

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Tidak

Langganan: Tidak

Penilaian: 4.4/5

Muzik Spotify – Raja Penstriman

Spotify memberi anda akses kepada salah satu perpustakaan muzik terbesar di planet ini. Untuk mendapatkan beberapa ciri pengguna yang berkuasa, anda memerlukan langganan penuh. Spotify ialah salah satu perkhidmatan langganan muzik pertama yang mendapat populariti arus perdana dan ia masih menjadi raja.

MUAT TURUN: Muzik Spotify

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.5/5

TuneIn Radio – Radio & Sukan

TuneIn Radio adalah serupa dengan iHeartRadio. Ia mempunyai penstriman muzik, tetapi juga membolehkan anda mendengar stesen radio melalui internet. Jika anda meningkatkan kepada premium, anda boleh mendengar setiap permainan NFL, MLB, NBA & NHL secara langsung, stesen muzik bebas komersial, buku audio tanpa had dan banyak lagi.

MUAT TURUN: Radio TuneIn

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.4/5

YouTube Music – Kuasa YouTube

YouTube sebenarnya mungkin perkhidmatan muzik paling popular di planet ini, tetapi mendengar muzik dengan apl video bukanlah sesuatu yang bagus. YouTube Music ialah pemain muzik khusus untuk semua muzik dalam pustaka YouTube. Ia memainkan muzik seperti apl muzik biasa dan disertakan dalam Play Music All Access.

MUAT TURUN: YouTube Music

Harga: Percuma

Pembelian Dalam Apl: Ya

Langganan: Ya

Penilaian: 4.4/5

Lagi Apl Terbaik

Gedung Google Play mempunyai ratusan ribu apl untuk dipilih. Senarai ini hanya mencalarkan permukaan. Kami telah menerbitkan banyak senarai “Apl Terbaik” untuk segala-galanya daripada temu janji hingga pendidikan. Semak senarai di bawah untuk meneroka lebih banyak lagi!

    | | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *